Ca în filmele de COMEDIE: deputatul PNL Timiş Cornel Sămărtinean şi-a urat...

Ca în filmele de COMEDIE: deputatul PNL Timiş Cornel Sămărtinean şi-a urat singur „la mulţi ani”! Vezi postarea de pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

Cu toţii ştim că ziua de naştere este un moment special în viaţa fiecărui om. De la urări, cadouri sau clipe minunate petrecute cu familia şi prietenii, lista cu bucurii poate fi una lungă. Puţini dintre noi s-ar fi gândit însă să îşi ureze singuri tradiţionalul „La mulţi ani”.


Nu şi deputatul Cornel Sămărtinean, fost PDL. acum PNL, care a găsit de bun augur să posteze pe pagina sa de Facebook textul următor: „Îi urăm domnului Deputat, Co-preşedinte PNL Timişoara, Cornel Sămărtinean un sincer La Multi Ani! Vă dorim multă sănătate şi putere de muncă pentru a duce la bun sfârşit proiectele dumneavoastră. Cu stimă, Cabinet Deputat”.

Cel mai probabil contul deputatului PNL este gestionat de consilierul acestuia şi şeful său de cabinet, Alexandru Mutruc, un tânăr student de peste Prut. Sămărtinean a intrat din nou în atenţia publicului acum aproximativ o săptămână când a cerut „depesedizarea” în ritm accelerat a instituțiilor statului roman, sarcină care ar urma să cadă în sarcina premierului Dacian Cioloş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.