Captură IMPRESIONANTĂ de petarde și artificii, făcută de jandarmi, în piața Badea...

Captură IMPRESIONANTĂ de petarde și artificii, făcută de jandarmi, în piața Badea Cârțan. Ce va păți comerciantul

0
DISTRIBUIȚI

1

Jandarmii timișoreni au dat lovitura și au pus la pământ o afacere cu articole pirotehnice ilegale. O cantitate importantă de materiale pirotehnice clasa 2 şi 3 au fost confiscate de către jandarmii timişoreni de la un „întreprinzător” ilicit din Bocşa, județul Caraş Severin. Valoarea celor peste 20.000 bucăţi de articole pirotehnice confiscate este de 2500 de lei.

”Azi dimineață, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare în zona Pieţei Badea Cârţan din Timişoara, au observat un autoturism care le-a atras atenţia deoarece avea portbagajul întredeschis. Nu mică a fost surpriza jandarmilor când au descoperit faptul că portbagajul maşinii era ticsit cu diferite articole pirotehnice.


A fost luată măsura legitimării deţinătorului autoturismului, stabilind că persoana în cauză este S.I.C., în vârstă de 33 ani, domiciliat în oraşul Bocşa, jud. Caraş – Severin. Încercând să scape şi văzând că nu poate face nimic pentru a distrage atenţia jandarmilor, bărbatul a încercat să facă scandal, strigând că este bruscat de către jandarmi, sunând chiar la 112. Fără a se lăsa impresionaţi de gesturile acestuia, jandarmii l-au condus la sediul unităţii împreună cu toată cantitatea de articole pirotehnice care a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

3Tot în această acţiune a mai fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 de lei, un bărbat care a împiedicat forţele de ordine să îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.