Ce a spus la PRESSALERT LIVE fotoreporterul Adrian Pîclişan despre presă. Vezi...

Ce a spus la PRESSALERT LIVE fotoreporterul Adrian Pîclişan despre presă. Vezi ce îşi doreşte în 2016

0
DISTRIBUIȚI

 

adrian piclisan fotoreporter la pressalert live

Fotoreporterul Adrian Pîclişan a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT. LIVE, la ultima ediţie din acest an. Unul din primele subiecte dezbătute a fost legat de reacţiile primarului Nicolae Robu la adresa oamenilor care îl critică sau care prezintă diverse nereguli din urbea de pe Bega.

Piclişan a spus că „rostul site-urilor din Timişoara este să atragă atenţia asupra lucrurilor care nu sunt făcute bine” şi a criticat ieşirile virulente ale edilului.


Invitatul a mai spus și că „menirea presei este să arate lucrurile așa cum sunt și cum ar trebui ele să fie. Arătarea lucrurilor așa cum sunt și punerea sub lumină a unor fisuri sau dereglări de comportament care se văd cred că este menirea acestei meserii, presa”.

Pîclișan a vorbit și despre situația ingrată în care se află mai nou Biserica Ortodoxă Română, dar şi despre Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan. „Această instituţie este foarte denigrată şi nu îşi merită soarta. Mitropolitul este un om de bază, este călugăr, este om ferit de cele lumeşti şi mi se pare deosebit pentru că are o atitudine de bun-simț, care ar trebui să îi caracterizeze pe cei care conduc. E un om deosebit, se simte din energia pe care o degajă şi un om care sper să facă tot ce ar trebui să facă în capul acestei instituţii a Mitropoliei” a declarat invitatul.

Legat de speranțele pentru anul 2016 invitatul a spus că își dorește „mai mult respect din partea celor despre care relatăm în cazul de față, sper să conteze mai un pic mai mult ceea ce facem în 2016”. De cealaltă parte, moderatorul emisiunii, Dragoș Boța, a atenționat că, în opinia sa, primarul Nicolae Robu a arătat în cei trei ani de mandat „cum nu ar trebui să fie lucrurile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.