CH Poli, BĂTUTĂ și în Cupă la Odorhei. Ce gest au făcut...

CH Poli, BĂTUTĂ și în Cupă la Odorhei. Ce gest au făcut handbaliștii alb-violeți în semn de respect pentru eroii căzuți în Decembrie 1989

0
DISTRIBUIȚI

CH Poli Steaua (14)

Handbaliștii alb-violeți au încheiat prost anul 2015. CH CSU Politehnica a fost eliminată oarecum previzibil de HC Odorhei în optimile Cupei României, scor 20-24, dacă ținem cont de problemele echipei. Elevii lui Pero Milosevic au făcut azi și un gest frumos în memoria victimelor Revoluției.

Odorheiul era favorit și dacă ținem cont de pozițiile din clasament. La finalul turului echipa gazdă o învingea la limită pe Poli, poate lucrurile ar fi stat altcumva dacă alb-violeții nu erau măcinați de atâtea probleme în toamnă. Meciul a fost strâns timp de 20 de minute, după care HC Odorhei a preluat inițiativa. Eliminara lui Marko Lasica definitiv din joc a avut o pondere importantă.


Elevii timișoreanului Vlad Caba au pus trei goluri: 12-9, între ei și CH Poli. La pauză amfitrionii conduceau cu 13-11 și controlau în continuare ostilitățile. Au pus și cinci goluri avantaj între ei și bănățeni. Victoria trupei din Odorheiul Secuiesc s-a conturat rapid.

Principalul marcator al gazdelor a fost Mihalcea, cu șase reușite. Timofte, Grigoraş, Pejovic (câte 4 goluri fiecare), Fenici (3), Păiuş, Ştefan (2) și Santeiu (1) au fost marcatorii bănățenilor. A fost ultimul meci oficial din 2015 pentru handbaliştii de pe Bega. Campionatul se reia la începutul lunii februarie.

 

szkc_poli_kupa_talas_20151217

Jucătorii lui CH Poli au intrat azi cu banderole negre pe teren în memoria celor căzuți în Decembrie 1989 la Timișoara, dar și pentru Gheorghe Gruia, poreclit „Mana de aur” a handbalului romanesc și declarat in 1992 cel mai mare jucator de handbal al lumii de catre IHF, fost handbalist care s-a stins recent din viață.

Foto (jos): www.szkc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.