Cinci bărbați care au prins doi hoți și i-au SECHESTRAT, trimiși în...

Cinci bărbați care au prins doi hoți și i-au SECHESTRAT, trimiși în judecată. Cum i-au pedepsit pe cei care îi prădase

6
DISTRIBUIȚI

comisari in duba

Răzbunare finalizată în instanță. Cinci bărbați au fost trimiși în judecată după ce au sechestrat doi hoți și i-au plimbat cu mașina, prin hârtoape, ca să-i sperie.

Victimele, arată procurorii, ar fi furat o drujbă de la unii dintre agresorii săi. Hoții au fost prinși, iar lucrurile au degenerat. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor Claudiu-Darius Cucu, Felix Haga, Ovidiu Nicolae Tamaș și Mircea Raicu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe. De asemenea, prietenul inculpaților, Daniel-Ștefan Moldovan a fost și el trimis în judecată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat că „în data de 16 august 2015, în jurul orelor 19.30, inculpaţii Cucu Claudiu-Darius, Haga Felix, Tamaş Ovidiu-Nicolae şi Raicu Mircea au forţat persoanele vătămate Ş.R.


şi B.E.C. să intre în portbagajul autoturismului marca VW Golf, condus de Tamaş Ovidiu-Nicolae. Ulterior au legat persoana vătămată Ş.R. cu o şufă, după care au transportat persoanele vătămate cu autoturismul în diferite locaţii, fără să le permită să plece, lipsindu-le de libertate în mod ilegal. În aceeaşi dată, inculpatul Cucu Claudiu-Darius a lovit-o cu pumnul de mai multe ori pe persoana vătămată B.E.C., producându-i acesteia suferinţe fizice. În data de 16 august 2015, inculpatul Tamaş Ovidiu-Nicolae a lovit persoana vătămată Ş.R., cu pumnul şi cu picioarele, de mai multe ori, cauzându-i acesteia leziuni traumatice, constând în traumatism cranio-facial, factură costală, contuzie umăr stânga şi contuzie antebraţ stâng, contuzie genunchi bilateral. Inculpatul Haga Felix, la data de 16 august 2015, a lovit persoanele vătămate persoanele vătămate Ş.R. şi B.E.C., cu pumnii, picioarele şi cu un par de lemn, de mai multe ori, cauzându-le acestora leziuni traumatice. Inculpatul Raicu Mircea, la data de 16 august 2015, a lovit persoana vătămată Ş.R., cu pumnul şi cu picioarele, de mai multe ori, cauzându-i acesteia leziuni traumatice. La data de 16 august 2015, inculpatul Moldovan Daniel-Ştefan a lovit persoana vătămată Ş.R. cu palma în zona feţei şi cu pumnul în zona coastelor, cauzându-i acesteia leziuni traumatice”.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Deta.

6 COMENTARII

  1. doar in romania hotii au dreptate, asa ca furatii fratilor si procurorii va vor scapa din lipsa de probe, valoare prea mica sau ati fost batuti de pagubiti in loc sa fiti inv itati la cafea si tigara!

  2. Daca chemau politia ce se intampla? Nimic. Scapau din N motive. In tara asta cam trebuie sa iti faci dreptate singur, bravo lor, sper sa scape fara consecinte grave.

  3. I tara Romanica,legile sunt facute pt.hoti,de fapt facute tot de hoti,cei cu cravata rosie,portocalie,verde s.a.m.d. Daca prinzi hotul in casa si il sperii cumva ac.iti va face reclamatie si mergi tu la bulau ,iar el ramane liber sa mai fure ,pt.ca dupa el mai traiesc multi…avocati procur.judec.,el are de unde plati,dar tu cel pagubit nu platesti pt. ca ar mai fi o gaura in plus. RUSINEEE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.