Concert de Anul Nou cu spectatori invitaţi să cânte alături de artişti....

Concert de Anul Nou cu spectatori invitaţi să cânte alături de artişti. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

concert

Asociația Culturală TGP (Timișoara Gospel Project) invită publicul timișorean la deja tradiționalul său concert de Anul Nou, care va avea loc la Biserica Reformată-Cetate din Piața Maria, duminică, 3 ianuarie, la ora 17.00.

Concertul „Light of the world”, pentru care intrarea este liberă, este susținut de artiștii Dominic Samuel Fritz (vocal și pian), Petre Ionuțescu (trompetă), Johnny Kui (chitară) și Sergiu Cătană (tobe), al căror invitat special este… publicul. Textele vor fi proiectate, iar spectatorii sunt invitați să cânte împreună cu cei patru muzicieni repertoriul alcătuit din colinde cunoscute și câteva piese de muzică gospel.


„Acest concert este un eveniment sing-along, unde de fapt nici nu există spectatori. Provocăm publicul să devină un cor ad-hoc și garantăm că aceasta este o experiență perfect posibilă și mai ales, de neratat. Un concert la care toată lumea cântă este și un mod cum nu se poate mai frumos de a încheia sărbătorile și de a-ți încărca bateriile la început de an”, a declarat Dominic Samuel Fritz, președintele Asociației Culturale TGP, care semnează și conducerea muzicală.  Asociația Culturală TGP a obișnuit deja timișorenii cu concertele Timișoara Gospel Project, pregătite într-o singură săptămână și Gospel Fără Bariere într-un singur week-end, de coruri care se constituie doar pe durata fiecărei ediții și își încetează existența imediat după eveniment. Concertul de Anul Nou este pariul extrem, spectacolul fără repetiție, cu publicul pe post de cor ad-hoc, pariu pe care Asociația crede că îl va câștiga și în ianuarie 2016, edițiile precedente fiind un real succes în anii trecuți. Asociația Culturală TGP, fondată în 2012, are ca scop promovarea valorilor spirituale și sociale prin artă, asumându-și misiunea de a organiza proiecte culturale acccesibile oricui, care aduc împreună oameni din medii sociale diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.