Concerte cu aplauze pentru Funky Hats, cea mai tânără trupă timişoreană de...

Concerte cu aplauze pentru Funky Hats, cea mai tânără trupă timişoreană de la şcoala de muzică şi arte Artsoma

0
DISTRIBUIȚI

funkyhats4La sfârşitul săptămânii trecute, cu ocazia celei de-a doua ediţii a Zilelor Filmului Maghiar la Timişoara – manifestare desfăşurată în incinta Tetarului Maghiar din Timişoara – melomanii timişoreni au avut ocazia să asiste la un concert susţinut de tânăra trupă Funky Hats, care a reuşit să smulgă ropote de aplauze din partea celor prezenţi.

Trupa alcătuită din Fodor Zsuzsi, Kelemen Mark, Szabó Abigél, Tóth István şi König Dávid este cea mai tânără formaţie de la Şcoala de Muzică şi Arte Artsoma şi este alcătuită din cursanţi înscrişi în programul „Kids In A Band”. Pe lângă această apariţie, până acum tinerii muzicieni au susţinut recitaluri în cadrul Festivalului Artelor (desfăşurat în Parcul Botanic în luna iunie), la Balul Bobocilor din cadrul Liceului teoretic Bela Bartok din Timişoara şi la spectacolul Artsoma Showcase desfăşurat în cursul acestei veri La Căpiţe.


În programul muzicienilor se regăsesc cover-uri după artişti ca Avicii, Stevie Wonder, Vance Joy, Paul McCartney, Rihanna, Republik sau Bagossy Brothers, iar pentru viitor tinerii muzicieni pregătesc noi surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.