Concurs la Primăria Timişoara: se caută director la Club Sportiv Municipal. Vezi...

Concurs la Primăria Timişoara: se caută director la Club Sportiv Municipal. Vezi ce declară Radu Ţoancă

0
DISTRIBUIȚI

consiliu local01_resize toanca

Primăria Timişoara caută director pentru Club Sportiv Municipal, structură înfiinţată recent pentru a salva rugbyul, handbalul şi baschetul de la colaps financiar după ce finanţarea a fost sistată ca urmare a unui raport al Curţii de Conturi din Timişoara, care a stabilit că banii nu au fost daţi legal de CLT şi CJT.

Conform anunţului postat pe site-ul Primăriei Municipiului Timişoara, criterii specifice postului director la Sport Club Municipal Timişoara sunt studii de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţa; vechime : minim 5 ani in specialitatea studiilor absolvite,perfecţionări (specializări): cunoştinţe de operare/programare pe calculator (necesitate şi nivel): – Microsoft Office – nivel mediu.


E important de precizat că postul de director al Sport Club Municipal este ocupat acum de fostul consilier local PSD Timiş, Radu Ţoancă, care a demisionat din partid pentru a ajunge la conducerea clubului. Iniţial Ţoancă a promovat un concurs de inspector la Primăria Timişoara după care a fost numit interimar. Concursul va avea loc la data de 13 ianuarie 2016. „Ieri a fost semnat referatul de transfer şi astăzi a fost semnată decizia de transfer pe perioadă determinată până la organizarea unui concurs. În această perioadă încercăm să transferăm din sistem personal contractual, două contabile, pentru a putea demara activitatea fiscală şi administrativă a Clubului Sportiv Municipal şi încercăm să venim în faţa aleşilor, la plenul de vineri, cu finanţarea noului club şi cu bugetul clubului şi demararea procedurilor administrative privind scoaterea la concurs a celor opt posturi”, a declarat Ţoancă pentru PRESSALERT.ro în luna noiembrie. Acum Ţoancă încă nu s-a înscris la concurs şi a declarat că „am alte priorităţi. Ştiu doar că concursul va fi în data de 13. Sigur că mă voi înscrie la concurs. Procedurile legale făcute pentru a scoate postul la concurs au durat două luni. În aceste zile voi merge să iau bibliografia, însă acum sunt ocupat cu alte probleme, doarece momentan am de semnat 100 de contracte cu jucătorii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.