Consilierul primarului, Robert Kristof, calcă pe urmele lui Robu. Vezi cum îi...

Consilierul primarului, Robert Kristof, calcă pe urmele lui Robu. Vezi cum îi jigneşte pe cei care produc daune în complexul studenţesc

4
DISTRIBUIȚI

robert kristof facebook

În vara anului 2015 primarul Timișoarei, Nicolae Robu, își angaja un nou consilier. După ce Alexandru Chirilă demisionase din postura de sfătuitor al edilului urbei de pe Bega, locul acestuia era ocupat de Robert Kristof, fost student la Universitatea Politehnica din Timișoara, numit administrator la Incuboxx, după ce administrația locală s-a lovit de o serie de refuzuri venite din partea unor oameni cu experiență, care au refuzat postul pe motiv că salariul oferit ar fi prea mic.

Deși la învestirea lui Kristof în funcție Robu anunța că acesta va supraveghea punerea în aplicare a ordinelor și a notelor interne transmise de el, consilierul este mai nou nelipsit de la conferințele de presă ale edilului, căruia îi cară suportul pe care își fixează telefonul pentru a transmite în direct conferințele de presă. Iar Kristof a învățat deja, se pare, multe lecții de la edilul Nicolae Robu, Prima dintre ele a demostrat-o pe Facebook și se referă la jignirea celor care distrug munca subordonaților șefului său. Chiar dacă cei care comit acte de vandalism trebuie pedepsiți, atitudinea consilierului primarului nu are darul de a îmbunătăți situația.

„Până unde poate duce nesimțirea unora?! Astăzi am primit o filmare în care observ că majoritatea coșurilor de gunoi de pe Aleea Studenților au fost rupte și aruncate pe spațiul verde. Sunt efectiv dezamăgit să văd asemenea atitudine întrucât personal m-am implicat în modernizarea acestei zone încă din anul 2012, pe când eram președinte al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică și împreună cu alte organizații studențești am realizat o întâlnire cu domnul Primar NicolaeRobu pentru a discuta situația zonei, întâlnire care avea să se repete în anul 2013.


În urma acelor întâlniri s-au remediat multe probleme însă cele mai substanțiale îmbunătățiri ale zonei s-au realizat anul acesta, când s-a schimbat cu totul fața Complexului Studențesc. Acum mă adresez vouă, nesimțiților care ați făcut acest dezastru, sperând că va ajunge mesajul la voi: Cred că ați confundat casa voastră cu domeniul public de v-ați manifestat așa! Complexul Studențesc nu se va transforma într-o junglă și vă promit pe această cale un singur lucru: voi face toate eforturile să fiți prinși și pedepsiți pentru că oameni ca voi nu au ce căuta într-o lume civilizată!
În momentul de față se va încerca identificarea făptașilor pe baza camerelor video ce aparțin de căminele din jur, însă dacă cineva știe mai multe informații referitoare la acest incident, vă rog să mă anunțați. Sper doar că vinovații nu sunt studenți ci niște persoane care au rătăcit prin zonă! UPDATE: Cu ajutorul celor de pe facebook, am aflat că ar fi vorba despre două studente. Dacă se confirmă informația, este chiar rușinos”, a scris Kristof pe Facebook.

Trebuie amintit că în vara acestui an primarul a dat startul unei campanii de reamenjare a complexului studențesc din Timișoara, prin amplasarea de bănci și hamace între căminele stundețești și prin amenajarea unor spații verzi. Implementarea proiectului este încă în curs, din cauza vremii nefavorabile. Nu la fel de mult succes au însă autoritățile locale în încercarea lor de a stopa actele de violență din zonă. Merită menţionat că în cei trei ani de mandat, Robu şi-a făcut un obicei din a jigni presa locală şi adversarii politici atunci când a fost criticat.

4 COMENTARII

  1. „îi jigneşte pe cei care produc daune în complexul studenţesc”. Pai si ce ai vrea Loredano, sa-i pupe si sa-i imbratiseze? Mi se pare mie sau il „ataci” pe Kartof asta numa asa de florile marului? Ca nu-ti place tie nimic din ce „tine” de Lae?

  2. Cand se mai iau aia de tine pe strada, cand te fluiera sau ti se va parea ca sunt niste onanisti care te urmaresc, domnisoara Loredana, sper sa le vorbesti politicos si sa le zambesti. Pt ca asta merita aceste specimene.
    „Bravo!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.