Crăciun de poveste pentru petrecăreţi alături de invitatul special Hector, la Timişoara

Crăciun de poveste pentru petrecăreţi alături de invitatul special Hector, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

hector

Amatorii de muzică electronică vor avea parte de un Crăciun de poveste alături de binecunoscutul reprezentant al label-ului Desolat, Hector, care este invitatul special al party-ului care va avea loc joi, 24 decembrie, de la ora 23.00, la Calpe Gallery, în Timişoara.

Originar din Guadalajara, Mexic, Hector dezvoltă o pasiune extraordinară pentru muzica, iar la vârsta de 16 ani călătorește în Europa pentru a experimenta muzica unor nume ca Moodyman sau Carl Craig.


Curând descoperă ca viitorul său va fi strâns legat de muzică, iar după ce devine rezident la Bar Americas, unul dintre cluburile cele mai cunoscute din Mexic, pleacă în Anglia unde se îndrăgostește de scena muzicală și se stabilește acolo. Participă mai apoi la numeroase show-uri din Ibiza și se împrietenește cu Simon Rigg, șeful de la Phonica Records – nucleul londonez al muzicii house și techno -, el fiind persoana ce îl motivează să se alăture binecunoscutei familii Desolat.

Încă din copilărie, lumea lui Kozo s-a învârtit în jurul muzicii. Fie că vorbim de techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o călătorie seducatoare în scena clubbing actuală. În momentul de față, împreună cu Prâslea și Cezar lucrează la propriul lor label Understand, intenționând să-l propulseze pe vârful valului mișcării electronice. Alături de cei doi invitaţi speciali, la pupitrul tehnic se va afla şi timişoreanul Vali Florea, iar elementele vizuale vor fi asigurate de Vloop. Biletele pentru acest party costăă 30 lei până la ora 0.30 şi 40 lei după.

Foto: Facebook Hector

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.