Crăciun terminat pe patul de spital pentru o mulţime de locuitori din...

Crăciun terminat pe patul de spital pentru o mulţime de locuitori din Timiş. Câte solicitări au fost înregistrate la ambulanţă

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Medicii de pe ambulanţele din judeţul Timiş au avut de lucru în cele trei zile de Crăciun.


Nu puţini au fost oamenii care au acuzat dureri abdominale şi vărsături după ce au făcut excese şi au mâncat prea mult în zilele de sărbătoare, astfel că au sunat la 112.

Carmen Dehelean, directorul adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş, a declarat că, în perioada 24 – 27 decembrie, au fost înregistrate 1.415 solicitări, mai multe decât de obicei. „Sunt mai multe solicitări şi pentru că au fost trei zile de sărbătoare, două dintre acestea s-au suprapus peste cele de weekend şi în spitale a funcţionat doar garda, nu s-au făcut consultaţii. În medie, au fost înregistrate 353 de solicitări pe zi, o cifră destul de mare”, a explicat medicul timişorean.

Potrivit directorului adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş, medicii au intervenit pentru a acorda cele mai multe îngrijiri medicale în cazul unor oameni care acuzau dureri abdominale, acestea fiind urmate de traumatisme, căderi şi alte accidente şi de bolnavii cronici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.