Debut cu victorie în preliminariile CM pentru naționala de futsal pregătită de...

Debut cu victorie în preliminariile CM pentru naționala de futsal pregătită de Robert Lupu. Ce jucător de la Informatica Timișoara a marcat contra Norvegiei

0
DISTRIBUIȚI

picture-Romania_Norvegia_varzim_frf.jpg-604-423-1-85

”Tricolorii” de pe parchet au început cu dreptul grupa de calificare din Portugalia pentru Cupa Mondială din 2016. Aseară, elevii lui Robert Lupu, antrenorul Informaticii aflat la primul meci oficial pe banca naționalei României, au învins cu 5-1 selecționata similară a Norvegiei. Cireașa de pe tort a fost pusă de portarul bănățenilor, Vlad Iancu, acesta fiind cel care a stabilit scorul final.

După eșecul din barajul pentru Euro, România e hotărâtă să meargă la un alt turneu final.


La Varzim împotriva nordicilor scorul a fost deschis devreme (min. 2), când Achrifi a deviat în proprie poartă execuția lui Csoma. Cr. Matei a mărit peste cinci minute avantajul la 2-0. La acest scor, în partea a doua, Norvegia a redus din handicap prin Skaga, dar diferența a fost restabilită rapid de Mimi Stoica (34). Emil Răducu a făcut 4-1 și apoi portarul Informaticii Timișoara Vlad Iancu, la ultima fază, a reușit să înscrie de la distanță pentru a stabili scorul final. De la echipa de pe Bega a mai evoluat și celălalt jucător selecționat cu această ocazie, Ioan Al-Ioani.

În această seară, de la ora 23.00, România întâlnește Polonia iar duminică, de la 18.30 va evolua contra țării gazdă a grupei, Portugalia. Luistanii au învins Polonia cu 6-2 în celălalt meci al zilei de ieri.

Reprezentativele clasate pe prima poziție vor întâlni, în dublă manșă, selecționatele de pe locurile 2. Câștigătoarele play-off-ului vor merge la Campionatul Mondial, turneu la care ”tricolorii” s-ar califica în premieră.

Foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.