DISPERARE Cum încearcă Primăria Timişoara să tragă de timp în dosarul cu...

DISPERARE Cum încearcă Primăria Timişoara să tragă de timp în dosarul cu cele mai grave acuzaţii pentru administraţia Robu

0
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Primăria Timişoara se foloseşte de orice truc pentru a amâna cât mai mult o decizie a justiţiei în unul dintre cele mai grele dosare pentru administraţia condusă de liberalul Nicolae Robu – raportul Curţii de Conturi care a scos la iveală marile „tunuri” date în primii ani de mandat.


Aici intră schimbul de terenuri din centrul Timişoarei, afaceri cu spaţiile verzi încheiate cu firmele cu pedigree liberal Rogera şi Tradecomia, prejudiciile în acest caz fiind de milioane de euro. Imediat după apariţia raportului, Nicolae Robu i-a atacat violent auditorii care au făcut controlul şi a acuzat Curtea de Conturi că face „poliţie politică”.

Conform procedurii, Primăria Timişoara a atacat în instanţă raportul Curţii de Conturi. Recent, ca să mai treacă timpul, administraţia Robu a cerut Tribunalului Timiş să cheme în garanţie firmele care apăreau în raportul Curţii de Conturi. Cererea a fost respinsă atât de instanţa de fond, dar şi de Curtea de Apel Timişoara. Între timp, procesul a fost suspendat până s-a pronunţat şi curtea. Dosarul va fi acum repus pe rol. Practic se încearcă amânarea până după alegerile locale a unei decizii finale a justiţiei legată de raportul Curţii de Conturi în care Nicolae Robu este printre cei găsiţi vinovaţi. Oricum, DNA Timişoara investighează toate aspectele semnalate de Curtea de Conturi, fiind ridicate documente din Primăria Timişoara de luni de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.