Două pistoale și mii de articole pirotehnice, confiscate de autorități în ultimele...

Două pistoale și mii de articole pirotehnice, confiscate de autorități în ultimele zile

0
DISTRIBUIȚI

foto 3Două arme şi aproape 1.000 de articole pirotehnice, deţinute ilegal, au fost ridicate de poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare, în urma mai multor percheziţii efectuate la Beba Veche. Toate au fost găsite la un tânăr de 25 de ani acasă.

„În urma percheziţiilor, la domiciliul celui vizat poliţiştii au depistat 960 de articole pirotehnice, un pistol tip revolver, un pistol cu gaz şi 10 tuburi cartuş, deţinute ilegal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului”, transmite Biroul de presă al Poliției Timiș.

PETARDE CONFISCATE

Petarde și obiecte pirotehnice confiscă zilnic jandarmii timișeni, din piețele unde sunt vândute ilicit.


Sâmbătă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, au desfăşurat o acţiune punctuală în Piaţa Agroalimentară „Timişul” din municipiul Lugoj, pentru prevenirea comerţului ilegal cu articole pirotehnice. „A fost identificat numitul P.F.A., domiciliat în municipiul Lugoj, care încerca să comercializeze peste 1.300 de articole pirotehnice. Întreaga cantitate a fost ridicată de jandarmi în vederea continuării cercetărilor. Pe numele comerciantului au fost întocmite acte de constatare conform Legii 126/1995, privind regimul materiilor explosive”, transmite Cristian Marc, ofițerul de presă al oamenilor legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.