EMOŢIONANT Moş Crăciun a venit cu… elicopterul pentru 20 de micuţi părăsiţi...

EMOŢIONANT Moş Crăciun a venit cu… elicopterul pentru 20 de micuţi părăsiţi de părinţi din Timiş FOTO

0
DISTRIBUIȚI

IMG_3287 (1)

Peste 20 de copii din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă din Timişoara au avut parte de o surpriză plăcută, în această săptămână. Pentru aceşti prichindei cu poveşti triste, Moş Crăciun a venit cu… elicopterul şi le-a adus cadouri personalizate, precum dulciuri, îmbrăcăminte, jucării sau articole cosmetice.

Acţiunea a avut loc la escadrila de elicoptere din cadrul Aeroportului Militar Timişoara, pe care micuţii au avut ocazia să-l viziteze, dar şi să afle cum funcţionează un elicopter sau să se urce într-unul militar şi, astfel, au trăit o aventură frumoasă.

IMG_3297

Şi micuţii din celelalte centre din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş au avut parte de numeroase surprize, în prag de sărbători.


Prichindeii au fost vizitaţi de ONG-uri, reprezentanți ai unor instituții și companii, persoane fizice sau private, care le-au oferit daruri. De asemenea, copiii din mai multe centre au pornit cu colinda, în comunitate, respectând astfel tradițiile acestor zile de sărbătoare.

„În fiecare centru, copiii au pregătit serbări cu specific de iarnă cu care îl vor întâmpina atât pe Moș Crăciun, cât și pe oamenii darnici care trec pragul centrelor în aceste zile, pentru a le aduce daruri. Seara de Crăciun și cea a Anului Nou îi va găsi pe toți beneficiarii instituțiilor rezidențiale din cadrul DGASPC Timiș (copii și adulți deopotrivă) cu mesele îmbelșugate, cu bucate tradiționale și cu voie bună”, spune Smaranda Marcu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Timiş.

IMG_3309

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.