EXCLUSIV Primarul Nicolae Robu are o a doua plângere penală la DNA...

EXCLUSIV Primarul Nicolae Robu are o a doua plângere penală la DNA în scandalul Mercedes de la Retim. Vezi cine i-a făcut-o şi când

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (1)

Primarul Timişoarei, liberalul Timişoarei Nicolae Robu nu are o plângere penală la DNA în scandalul Mercedes-ului primit gratis de la Retim, ci două astfel de sesizări penale care-l vizează. Vă reamintim că Robu a acuzat, aseară, pe contul său de Facebook faptul că PRESSALERT.ro ar fi implicat într-o conspiraţie finanţată de PSD şi că invitarea avocatei Carmen Obârşanu la PRESSALERT LIVE ar fi parte a acestei operaţiuni. Vă reamintim că, joi, avocata a depus o plângere penală împotriva lui Robu la DNA Timişoara pentru acuzat de abuz în serviciu, complicitate la infracţiunea de folosirea cu rea credinţă bunurilor societăţii şi luare de mită, acuzaţiile fiind legate de scandalul Retim şi bunurile primite gratuit de edil de la această companie.

După noul atac al primarului la adresa PRESSALERT.ro, am aflat că pe numele lui Nicolae Robu a fost depusă o plângere, la structura centrală a DNA, încă din 13 noiembrie anul acesta.


Autoarea plângerii este Ioana Duda, aceasta participând la protestele din Timişoara după nenorocirea din clubul Colectiv. Timişoreanca a reclamat procurorilor anticorupţie tot modul în care edilul beneficiază de maşină gratis de la Retim, firmă aflată în relaţii contractuale cu municipalitatea.

„În data de 13 noiembrie, dupa ce am aflat din pressalert.ro că Retim datorează penalităţi de şase milioane de lei Primăriei Timişoara pentru că nu a respectat condiţiile contractuale şi aceeaşi firmă a cumpărat două maşini, iar una a fost dată spre folosire Consiliului Local Timişoara, un Mercedes de care beneficiază Nicolae Robu, am depus o plângere la DNA împotriva primarului. În plângere cer DNA să fie investigate condiţiile în care primarul a ajuns în posesia automobilului, deşi nu există niciun act care să stipuleze că el ar putea beneficia de autoturism. Mă deranjează faptul că domnul Robu de când a fost ales primar, continuă să se comporte ca şi cum oraşul acesta ar fi proprietatea lui. Are o atitudine totalitară. Şi o nesimţire care a devenit apanajul clasei politice din România. Iar noi am iesit în stradă şi pentru că ne-am săturat de aceasta nesimţire. Domnul Robu este un demn reprezentant al clasei politice româneşti şi are convingerea că poate face absolut orice, fără să fie tras la răspundere”, a declarat Ioana Duda pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.