FEERIE la Consiliul Județean Timiș, vizitat de alaiul colindătorilor. Vezi ce mesaj...

FEERIE la Consiliul Județean Timiș, vizitat de alaiul colindătorilor. Vezi ce mesaj le-a transmis șeful CJT, Titu Bojin

0
DISTRIBUIȚI

copii colindatori cjt

Momente emoţionante astăzi la Consiliul Judeţean Timiş, odată cu vizita tradiţională a colindătorilor.


Sute de tineri, artişti muzicali sau copiii din localităţile judeţului Timiş au susţinut un recital de colide în incinta CJT, de la ora 10.00. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Timiş şi Centrul de Cultură al judeţului.

„Sunt convins că fiecare vă aduceţi aminte despre ce a însemnat copilăria, de ce a însemnat perioada sărbătorilor şi aşteptarea lui Moş Nicolae, care a fost la toţii copiii care sunt prezenţi şi la toţi copiii din judeţ şi bineînţeles că la momentul actual când îl aşteptăm pe Moş Crăciun că fiecare dintre ei ştiu şi poezii şi cântece. Singur nu o să poată să ni le spună toţi şi cei mici şi cei mari pentru că sunt sigur că mai aveţi întâlniri cu oameni dragi şi cu oameni care vă iubesc. Vă mulţumim că aţi ajuns la noi, ne bucurăm de acest moment al sărbătorilor de iarnă, alaiul colindătorilor este un moment minunat pentru toţi cei care trăiesc în judeţul Timiş”, le-a spus președintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, celor prezenţi la manifestare.

Înainte de vizita alaiului colidătorilor, mai mulţi micuţi au primit cadouri din partea lui Moş Crăciun. La concert au luat parte și vicepreședinții CJT Călin Dobra și Florian Zanfir, dar și consilierii județeni Adrian Pau și Adrian Negoiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.