Florin Marin: ”Nu e prima dată când suntem dezavantajați”. Reacția lui Gică...

Florin Marin: ”Nu e prima dată când suntem dezavantajați”. Reacția lui Gică Hagi după victoria cu ACS Poli

3
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (13)

ACS Poli a suferit un nou eșec pe teren propriu după două runde. Viitorul s-a impus cu 2-1 la Timișoara după ce a deschis scorul dintr-un penalty care nu trebuia acordat. Dacă trupa lui Florin Marin e îngrijorată acum de lupta din subsol, cea a lui Gică Hagi se gândește chiar la primul loc în Liga I.

”După cum s-au desfășurat ostilitățile meritam un egal. Am făcut o primă repriză bună. Ținând cont că am întâlnit o echipă bună. Am înțeles că penalty-ul nu a fost. A fost suficient să facem acea eroare în startul reprizei a doua și Cernat a facut diferența”, a declarat Florin Marin.

Tehnicianul timișorenilor a surprins în privința unei modificări, considerând că închizătorul Sarmov poate ajuta faza ofensivă. ”Am încercat să îl introduc pe Sarmov, jucător ofensiv, am încercat cu Bărbuț și Rufino, dar Viitorul a mutat defensiv, era greu să creezi. Croitoru e o soluție dar așa am gandit eu”, a explicat Florin Marin.

”Știam cum joacă, am reușit să blocăm Viitorul, nu și-au creat mari ocazii de poartă. Am făcut foarte bine față jocului.


Ei sunt echipa care a înscris cele mai multe goluri. În acest moment e o echipă într-o formă foarte bună… Noi am dominat, am fost în criză de idei”, a mai spus Florin Marin. Despre faza penalty-ului antrenorul a precizat: ”Nu e prima dată când suntem dezavantajați, a fost și la Astra, nu e prima dată când se fac greșeli mari împotriva noastră”.

Gică Hagi, fericit

”Regele” era încântat că a câștigat pe un teren dificil și echipa sa se apropie de locul 1. ”Sunt fericit, o muncă făcută bine prin deciziile făcute în această vară. Începând cu Florin Tănase. Tot stilul nostru s-a văzut. Avem meritul nostru că i-am făcut să joace ofensiv. În acest moment ne putem gândi la mai mult. Am arătat că suntem o echipă bună, am luat trei puncte pe un teren greu. Cu o echipă bună, cu jucători cu experiență. Azi am avut mai puține ocazii, dar am luptat. Ne gândim să ne batem sus”, a declarat Gheorghe Hagi.

”Am analizat foarte mult Timișoara, știam că dacă nu faci presiune, ei pot să-și dezvolte atacul. Am încercat să facem presiune pentru ca ei să greșească. Am jucat mai mult la rezultat. Ne gândim la titlu, de ce nu… L-am felicitat pe domn profesor. Echipa e bună, e nevoie de timp pentru ca echipa să se lege”, a spus Hagi despre ACS Poli.

Tehnicianul nu a vrut să comenteze despre o ofertă de la Trabzonspor: ”Nu știu, nu pot să zic. Nu pot să spun nu niciodată, chiar dacă e clubul meu. Probabil sunt oferte. Voi analiza. Am proiect. Ofertele pentru jucători de asemenea, se discută”.

Cât despre faza penalty-ului acordat pentru un presupus henț la Belu, Hagi s-a supărat puțin la auzul întrebării. ”Nu pot să comentez, în loc să ne felicitați, vă luați de un lucru… și noi am avut faze. Acesta e fotbalul… Noi azi am avut o sută de atacuri. Nu am comentat nici când a fost împotriva noastră”, a conchis antrenorul Viitorului.

3 COMENTARII

  1. asta crede ca e in Dobrogea natala, unde cind stadionul e plin sint cam 800 de spectatori. aici cind stadionul e gos sint 800. ma uit la spectacolul asta de comedie cu alba-neagra de la inceputul campionatului. cu exceptia campionatului in care Hotelul Galati cu Marius Stan si Mircea Sandu au cistigat campionatul nu am vazut furatura la fel de mare. aici o mare parte de vina o au si indivizi din presa, televiziunile DIGI cu comentatorii sai, care nu ar trebui sa aiba nici un interes si bineinteles Federatia si Arbitrajul. in frunte cu Tudor care a arbitrat 4-5 meciuri ale Viitorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.