Florin Marin și-a făcut bilanțul înainte de ultimul meci din an: ”E...

Florin Marin și-a făcut bilanțul înainte de ultimul meci din an: ”E okay”. Cum arată primele planuri pe 2016 cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (13)

ACS Poli mai are de disputat un singur joc în 2015, pe terenul Stelei. Înaintea acestui joc Florin Marin a dorit să-și prezinte bilanțul de final de an la echipa bănățeană. Experimentatul tehnician și-a calculat meciurile din toate competițiile și a concluzionat că se află ușor pe plus, în ciuda problemelor de la echipă.

”Am venit în etapa a 9-a, am găsit echipa cu un număr de 5 puncte, o victorie, două egaluri, un golaveraj negativ. 5-12 și cinci infrangeri. Atât Dan Alexa, cât și Daniel Stanciu au avut probleme cu întocmirea lotuluui, au luat decizii în scurt timp. A fost o vacanță scurtă, mă refer la transferuri. Un număr de opt jucători au venit după perioada de pregătire. Au fost jucători care înainte de a veni la Poli au avut probleme legate de continuitatea in joc. Normal că au avut probleme fizice”, a spus Florin Marin.

”Am obținut șase victorii, opt egaluri și cinci înfrângeri (n.r. în toate competițiile). Eu spun că e un bilanț bun ținând cont și de problemele cu care eu m-am confruntat. Au fost multe accidentări. Mulți nu au fost de la început în programul echipei. Au cedat mai ales când s-a jucat din trei in trei zile. Au fost la vreo cinci meciuri greșeli de arbitraj care au înfluențat rezultatul.


Au fost momente când am controlat jocul și nu am stiut să ținem de rezultat. Au fost și alte situații pe care nu vreau să le discut acum. Toate aceste lucruri au făcut să nu ne poziționăm mai bine. Dar consider că împreună cu colegii am făcut o treabă bună și nu pot fi mulțumit de poziționar acum. Dar ținând cont de probleme, e okay”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli.

Florin Marin e convins că gruparea bănățeană nu va părăsi competiția așa cum se speculează. ”Am spus de la început că lotul e bun, dar nu a fost echilibrat din punct de vedere al pozițiilor. Pe anumite posturi nu a existat concurență. Pe anumite poziții au fost aduși mai mulți jucători. Echipa are potențial. Jucătorii au calitate. Acele probleme m-au făcut să fac improvizații. Trebuie să ținem cont că Poli e o echipă nouă. Nu e ușor să construiești o echipă. Au fost probleme, fotbalul românesc se confruntă cu probleme financiare. Sunt și în acest moment, dar am încredere în conducerea clubului, am încredere mare în domnul Robu, am discutat cu el… 100% vom continua și se vor rezolva in cel mai scurt timp. Din discuțiile avute și cu conducerea și cu Stanciu”, a adăugat Florin Marin, care a recunoscut că poate nici el nu a fost foarte inspirat în unele momente ”

”Întotdeauna sunt probleme și legate de staff, poate nu am fost in unele momente ”dar in anumite momente au fost probleme destul de greu de gestionat. Mai ales după eliminarea din Cupa României. Nu e ușor, după cum s-a desfășurat jocul. Meritam să ne calificăm”.

”Mi-am format o părere despre potențialul fiecărui jucător. Vom lua măsuri. Pe acele posturi unde avem. În toate compartimentele”, a spus Marin fără a da detalii despre plecări și veniri.

ACS Poli și-a setat o vacanță între 22 decembrie și 8 ianuarie. Între 13 și 20 ianuarie are loc prima parte de pregătire în străinătate. Al doilea cantonament e între 21 ianuarie și 2 februarie în Antalya, unde se vor disputa șase jocuri de pregătire. Primul meci oficial în noul an va fi pe ”Dan Păltinișanu” cu FC Voluntari în jurul datei de 14 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.