INCREDIBIL Șofer de ambulanță din Lugoj ia oamenii la autostop. Vezi imaginile...

INCREDIBIL Șofer de ambulanță din Lugoj ia oamenii la autostop. Vezi imaginile surprinse de un șofer VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta

O maşină de transport pacienţi din cadrul Serviciului de Ambulanţă Lugoj a fost surprinsă de un şofer în timp ce lua oameni la ocazie. Momentul, filmat în urmă cu câteva zile, a fost publicat pe reţelele de socializare, acolo unde a strâns deja zeci de reacţii din partea lugojenilor care au văzut clipul, scrie cetateanul.ro.

Din filmare se vede cum ambulanţierul, care goneşte cu girofarul pornit prin oraş, ajunge la intersecţia drumului Lugoj-Buziaş cu Darova, acolo unde întoarce la stânga.


Câteva momente mai târziu, acesta coboară de la volan şi deschide uşa ambulanţei, însă nu pentru a urca un pacient, ci pentru a lăsa mai multe persoane să intre în maşină.
„O să mă uit pe fişe să vedem cine a lucrat la acea dată, pe acea maşină. O să anunţ autorităţile, nu avem voie să transportăm nici măcar aparţinătorii, darămite persoane străine, nu pentru că suntem răi, ci pentru că nu vrem să punem viaţa nimănui în pericol”, a declarat Ildiko Vasiescu, şefa Serviciului de Ambulanţă Lugoj pentru sursa citată.

Foto și video: cetateanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.