INEDIT Târg de adopţii de pisici, la Timişoara. Cum poţi salva o...

INEDIT Târg de adopţii de pisici, la Timişoara. Cum poţi salva o felină

0
DISTRIBUIȚI

targ adoptii pisici

Timişorenii care iubesc pisicile şi doresc să ia una acasă, sunt aşteptaţi la o acţiune inedită. Este vorba despre evenimentul „Târg de adopţii pisici – Completează-ţi familia”, care va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, între orele 10.00 – 14.30. Târgul este organizat de Asociaţia Pieces of Heaven din dorinţa de a ajuta cât mai multe pisici fără familie, dar şi timişorenii care îşi doresc să adopte una care să le facă viaţa mai frumoasă.

„Toate pisicile prezente la târgul de adopţii sunt pisici salvate de pe stradă de asociaţii sau oameni care iubesc pisicile, toate sunt deparazitate şi vaccinate, unele chiar şi sterilizate – cele care au vârsta potrivită pentru sterilizare.


Vă aşteptăm pe voi toţi cei care adoraţi pisicile să vă delectaţi cu prezenţa lor elegantă, jucăuşă şi iubitoare – chiar şi dacă vreţi doar să vă bucuraţi de prezenţa lor. Desigur, cei care îşi caută un nou membru iubitor în familie trebuie să vină neapărat pentru că toate pisicile aşteaptă să fie parte dintr-un cămin frumos”, transmit organizatorii.

Târgul de adopţii pisici are loc la Jack’s Bistro, pe str. Vasile Alecsandri, nr. 3. Timişorenii care ajung la eveniment pot oferi şi donaţii constând în mâncare pentru pisici şi bani pentru achitarea deparazitărilor, vaccinurilor şi intervenţiilor chirurgicale făcute până în prezent. Mai multe informaţii despre târg sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.