Informatica Timișoara încheie anul 2015 cu o revenire SPECTACULOASĂ la Odorhei. Cum...

Informatica Timișoara încheie anul 2015 cu o revenire SPECTACULOASĂ la Odorhei. Cum au sărbătorit elevii lui Robert Lupu ultimul succes

0
DISTRIBUIȚI

info tgm (19)

Formația timișoreană de futsal a încheiat cu brio turul care a consfințit revenirea în elită. CS Informatica s-a impus azi cu 7-4 în restanța de pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, după ce a fost condusă cu 3-0. La jumătatea campionatului echipa condusă din teren de Robert Lupu se află la egalitate de puncte cu liderul Autobergamo Deva.

Informatica nu a început deloc bine jocul de la Odorhei, după ce în etapa a XIII-a câștigase cu 3-1 pe terenul lui Spicom Sf.


Gheorghe. Astăzi, singurul gol timișorean al primei părți a fost marcat la 3-0 pentru FK Odorheiu Secuiesc, de către cel mai nou sosit pe Bega, Gabriel Dobre. Acesta debutase la precedentul meci susținut în zonă.

Disputa care a contat pentru runda a 9-a a Ligii I a luat o turnură favorabilă oaspeților în repriza a doua. Călugăreanu a redus din diferență iar Fl. Matei a egalat. Informatica a trecut apoi în avantaj, scor 4-3, după o reușită de la distanță a sârbului Stefan Rakic. Călugăreanu și Rakic aveau să recidiveze și să ducă tabela la 6-3, moment în care gazdele au mai punctat o dată.

Scorul final, 7-4, a fost stabilit de antrenorul-jucător Robert Lupu, care a marcat, ca la meciul cu Tg. Mureș, din propriul careu, după ce a trimis balonul peste portarul-jucător al Odorheiului.

Sărbătoare românească în vestiar

Jucătorii Informaticii au ales să se bucure în mod inedit de victoria de la Odorhei. După joc au cântat imnul României în vestiar, dar și scandări pro-Timișoara. Imaginile video au fost postate pe contul de Facebook al clubului.

CS Informatica Timișoara a avut o toamnă de vis, cu o singură înfrângere, chiar împotriva liderului din Deva. Autobergamo conduce Liga I în pauza de iarnă grație golaverajului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.