Înfrângere pentru ACS Poli în ultima partidă a anului. Cum s-a desfășurat...

Înfrângere pentru ACS Poli în ultima partidă a anului. Cum s-a desfășurat disputa cu Steaua

0
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA01_resize

Ultima partidă a etapei a 23-a a Ligii I de fotbal și a anului 2015 a avut loc la Pitești, unde elevii lui Florin Marin n-au reușit să-și facă un cadou înainte de sărbătorile de iarnă și au cedat cu 1-3.

Steaua a deschis scorul în urma autogolului marcat de fundașul Virgil Bocșan (33), imediat după pauză Nicolae Stanciu a majorat avantajul campioanei (48), cu un lob peste portarul Sascha Kirschstein, iar Jugurtha Hamroun a înscris ultimul gol al „roș-albaștrilor” (80).


Cel mai frumos gol al meciului a fost reușit de Dan Popescu (82), pentru ACS Poli, cu un șut în vinclu de la circa 30 de metri. Cele două echipe au ratat mai multe ocazii clare, unele chiar în situație de unu la unu cu portarul.

Steaua este la a treia victorie consecutivă în campionatul cu antrenorul Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică, în timp ce timișorenii, care s-au impus în tur cu 1-0, nu are nicio victorie în ultimele patru partide, în care a înregistrat două egaluri și două eșecuri.

Jucătorii bănățeni intră în vacanță după această partidă și vor relua pregătirea 8 ianuarie, iar între 13 și 20 ianuarie are loc prima parte de pregătire în străinătate. Al doilea cantonament e între 21 ianuarie și 2 februarie în Antalya, unde se vor disputa șase jocuri de pregătire. Primul meci oficial în noul an va fi pe ”Dan Păltinișanu” cu FC Voluntari în jurul datei de 14 februarie.

FC Steaua Buc.: Niţă – Râpă, Papp, Varela, Toşca – Muniru, Filip (13′ Tahar, 65′ Tudosie) – Popa, Stanciu (81′ Enceanu), Hamroun – Tade. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

ACS Poli Timişoara: Kirschstein – Belu, Bocşan, Melinte, Popescu – Hernandez, Sarmov (68′ Ov. Popescu), Llorente, Curtean – Elek (43′ Bărbuț), Goga (54′ Popovici). Antrenor: Florin Marin. 

Foto: Adrian Pîclișan (Arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.