Inițiativă INEDITĂ de la teatrul german din Timișoara, cu ocazia sărbătorilor. Cum...

Inițiativă INEDITĂ de la teatrul german din Timișoara, cu ocazia sărbătorilor. Cum puteți face cuiva un cadou de neuitat

0
DISTRIBUIȚI

campanie

În această lună, teatrul german din Timişoara organizează, pentru sărbătorile care se apropie, campania “#DSTTschenkt / #TGST daruieste”, care, prin mai multe evenimente, îşi propune să promoveze şi să răsplătească generozitatea.
O primă iniţiativă este „Pending play”, prin care oricine poate plăti în avans un bilet pentru un spectacol din programul lunii decembrie, la alegere, în beneficiul altcuiva, iar cei care doresc să dăruiască un bilet vor fi răsplătiţi de teatru cu intrare gratuită la spectacolul pe care au ales să-l ofere drept cadou.


Pe durata întregii luni, la casieria teatrului se va afla un săculeţ din care biletele gratuite pot fi ridicate.
Teatrul răsplăteşte, de asemenea, voluntariatul, oferind bilete gratuite pentru spectacolele din această lună voluntarilor laureaţi în cadrul Galei Proiectelor de Tineret organizate de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş care a reunit 25 de organizaţii neguvernamentale de tineret. Categoriile răsplătite vor fi „Cel mai activ voluntar” din acest an în cadrul unei organizaţii nonguvernamentale de tineret, grup de iniţiativă, în cadrul unui consiliu al elevilor şi în cadrul unei organizaţii nonguvernamentale studenţeşti precum şi categoria „Cel mai activ lucrător de tineret”.
O bucurie va fi oferită şi câtorva zeci de copii de la Centrul de primire în regim de urgenţă a copiilor străzii şi unor copii din familii foarte sărace, cărora li se vor pune la dispoziţie bilete gratuite la spectacolul „Hänsel şi Gretel”, după Fraţii Grimm, la reprezentaţia care va avea loc în 28 decembrie. La această iniţiativă participă, deopotrivă, Asociaţia Civică şi Umanitară „Mâna ajutătoare”, Protecţia Copilului şi Asociaţia „Pieces of Heaven” Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.