Invazia ciorilor, suprinsă de un timişorean, devenită virală pe Facebook. Vezi cui...

Invazia ciorilor, suprinsă de un timişorean, devenită virală pe Facebook. Vezi cui încearcă Primăria Timişoara să paseze răspunderea pentru stârpirea zburătoarelor

0
DISTRIBUIȚI

ciori timisoara

Ciorile ar putea deveni în curând unul din simbolurile Timişoarei. Nu este o glumă, ci o realitate care poate fi constată de orice locuitor al urbei de pe Bega care ia oraşul la pas. Zburătoarele sunt prezente la orice colţ şi par gata să îşi facă de cap. O invazie care a avut loc în Calea Lugojului a fost suprinsă recent de un utilizator Facebook care a postat două poze pe reţeaua de socializare atenţionând că subiectul ciorilor nu mai este de mult timp o glumă. Între timp, autorităţile locale dau neputincioase din umeri şi se scuză că nu pot face nimic.


„Problema ciorilor din Parcul Catedralei a fost dezbãtutã cu specialişti în domeniu, care au precizat cã odatã cu tãierea arborilor înalţi de pe marginea şoselelor de la ieşirile din oraş, acestea au cãutat şi gãsit noi locuri de cuibãrit în Parcul Catedralei. Coloniile de ciori continuã sã se înmulţeascã şi nu au nici un duşman natural care sã le ţinã expansiunea sub control. Soluţia sugeratã a fost sã se replanteze plopi pe marginea drumurilor judeţene, pentru a scoate ciorile din oraş. În acest sens, a fost înaintată o adresã cãtre Consiliul Judeţean Timiş”, a informat municipalitatea pentru PRESSALERT.ro în luna septembrie.

Vă reamintim şi că subiectul a fost unul care a stârnit mare auzament în Timişoara, după ce primarul a făcut publice mai multe sugestii primite pentru stârpirea ciorilor, cum ar fi vânătoarea, care este interzisă prin lege sau administrarea de anticoncepţionale. Nu numai atât, dar chiar şi monumentul din Piaţa Libertăţii, recent reabilitat şi dotat cu aparate cu ultrasunete menite să alunge ciorile a devenit un punct de atracţie pentru acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.