„Jocul de-a măcelul”, în două reprezentații la Teatrul Studențesc „Thespis”. Când au...

„Jocul de-a măcelul”, în două reprezentații la Teatrul Studențesc „Thespis”. Când au loc spectacolele

0
DISTRIBUIȚI

Foto Jocul 1

Moartea apasă pe acceleraţie într-o adevărată cursă nebună spre neant, intrând în oameni ca o bilă de popice. Cu alte cuvinte, vineri şi sâmbătă seara, de la ora 20.00, Teatrul Studenţesc „Thespis” al Casei de Cultură a Studenţilor prezintă premiera spectacolului „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionesco.

Afis Jocul de-a macelul„În spectacol este vorba despre trecerea de la o viaţă normală, monotonă, în care fiecare are grijă de treburile casnice, discuţii cu vecinii sau micile probleme personale, la o viaţă în care, în momentul când o mulţime de oameni află că vor muri, se transformă, nemaifiind interesaţi decât de propria supravieţuire, acuzându-se unii pe alţii, complotând, chiar omorându-se între ei, doar pentru a avea o cât mai mică şansă de supravieţuire.


Este un moment în care oamenii îşi dau jos măştile pe care le purtau în viaţa de zi cu zi, devenite aproape parte din fiinţa lor, pentru a lăsa să iasă la iveală cruzimea, laşitatea şi răutatea umană, combinată cu instinctul animalic de supravieţuire. De asemenea, chiar şi cei care nu sunt în pericol iminent de a muri, sunt pregătiţi să îi sacrifice pe cei care ar putea fi un pericol pentru ei, doar pentru a se asigura că nu există şanse de a fi puşi în pericol”, spune unul dintre actanţii spectacolului, Nicolae Milea. Alături de el participă Ana Macrina Codrea, Camelia Stoica, Denisa Micula şi Janina Zuba.

Spectacolele sunt cu intrare liberă şi se desfăşoară în studioul „Diogene Bihoi” de la etajul II al Casei Studenţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.