Lucrări importante la școala generală 25 din Timişoara. De ce condiţii vor...

Lucrări importante la școala generală 25 din Timişoara. De ce condiţii vor beneficia micuţii din anul 2016

0
DISTRIBUIȚI

scoala ortodoxa timisoara

Veşti bune pentru elevii care învaţă la Şcoala generală numărul 25 din Timişoara. Clădirea va intra în curând în reparaţii, urmând să fie reabilitată termic şi să aibă acoperişul reparat, costul lucrărilor ridicându-se la peste 400.000 de lei.

Tot ca parte a procesului de reabilitare de care vor beneficia nu mai puţin de 500 de copiii, la Şcoala generală numărul 25 din Timişoara se va realiza şi o mansardă, o investiţie care depăşeşte 100.000 de lei.


De departe însă, cea mai mare problemă cu care s-au confruntat elevii a fost lipsa unei săli de sport. Consilierul local PSD Ramona Olteanu a anunţat că studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic au fost finalizate, obţinându-se şi autorizaţia de construcţie pentru proiectul care va costa 6.000.000 de lei şi va fi finanţat de la bugetul local în anul 2016.

„Mi-am asumat, ca şi consilier local, o prioritate clară: educaţia. A fost unul dintre principalele mele obiective şi mă bucur că am reuşit să ajut la rezolvarea problemelor de la Şcoala generală numărul 25. Am fost de mai multe ori acolo, ştiam foarte clar care sunt problemele şi eram convinsă că se pot rezolva. Mă bucur că am avut sprijinul colegilor mei din executivul Primăriei pentru demararea acestor proiecte”, a declarat Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.