Iosif Rotariu, optimist după un final de an cu probleme la ACS...

Iosif Rotariu, optimist după un final de an cu probleme la ACS Poli. Unde spune ”secundul” timișorenilor că s-a greșit

2
DISTRIBUIȚI

fotbal caritate (24)

Fostul internațional Iosif Rotariu și-a început munca de antrenor secund la ACS Poli odată cu sosirea lui Florin Marin la conducerea tehnică a echipei. Prima parte a sezonului de Liga I nu a fost una strălucită pentru bănățeni, care nu mai au nici șanse matematice de a atinge play-off-ul. ”Roti” consideră că rezultatele lui Zicu și compania nu au fost afectate de problemele financiare și că altele sunt cauzele poziției din clasament.

Cel care a îmbrăcat ultima dată ca jucător tricoul echipei susținute de galerie spune că ACS Poli merita mai mult și la Pitești.


”Din păcate a fost un rezultat negativ cu Steaua (scor 1-3), nu cred că e just în urma jocului. E o echipă care trage la titlu, consider că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor, am avut oportunități. Mi-aș fi dorit să terminăm cu un rezultat pozitiv. Vom începe minireturul cu gânduri optimiste. Cred că vom evita retrogradarea, acesta e obiectivul care ne-a mai rămas. Cred că echipa a arătat multe lucruri bune în acest campionat”, a declarat Iosif Rotariu.

Cel care l-a neutralizat pe Maradona la CM 90 a explicat ce nu a mers în jocul lui ACS Poli din punctul său de vedere. ”Din păcate încă nu avem maturitatea ca, atunci când avem posibilitatea, să închidem un joc. Facem multe greșeli individuale, care ne costă”, a subliniat Rotariu. Acesta consideră că restanțele au contat mai puțin în evoluțiile din teren: ”Eu am fost jucător, când intri pe teren dai totul, numai astfel poți să crești în valoare. Nu problemele financiare ne-au afectat”.

2 COMENTARII

  1. daca la o medie de virsta a echipei de 27,7 ani, doar Tg. Mures (28,0) si Iasiul (28,2) au o medie mai mare, ai probleme asta atunci nu cred ca se mai poate face ceva. daca nici la virsta asta nu ai invatat sa tragi 2 min. de timp, ca si in citeva meciuri in care ar fi fost necesar, cu Craiova sau Chiajna de ex., atunci ce se vrea?

  2. Sa facut o mare greseala prin aducerea unor jucatori expirati precun Zicu, Curtean chiar si Goga, sa nu mai spunem de forma foarte slaba a lui Barbut. Mare greseala sa facut cind sa renuntat la Timofte, mult mai bine era sa se renunte la Prof. Anton. Imi pare rau s-o spun dar F.Marin si-a aratat limitele, este foarte adevarat ca nu avea cu cine dar cred ca mult mai bine era sa se fi bazat pe Juniori, asa cum face Hagi, cu cite-va plombe de jucatori cu experenta. Stanciu, n-are ce cauta in Timisoara, el este un Tamtar de jucatori si profitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.