Maghiarii de la Makrohang susţin un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

Maghiarii de la Makrohang susţin un concert extraordinar la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

makrohangFormaţia maghiară Makrohang va susţine un concert la Timişoara, în data de 11 decembrie, la Aethernativ, de la ora 21.00.

Universul sonor al formaţiei alcătuite din Marcell Gyanyi (bass), Tamas Czirjak (tobe) şi Gergely Nagy (chitări) este alcătuit dintr-un mix de mai multe genuri muzicale.


Primul lor demo a apărut sub numele de Monokini Terror, acum doi ani, iar anul trecut trupa a înregistrat un live E.P. în cadrul sesiunilor Tilos Radio. Tot anul trecut, trupa a câştigat premiul concursului Talentometer, organizat în ţara vecină de către celebrul club A38 din Budapesta şi premiul special al revistei muzicale Recorder din Ungaria. Cel de-al doilea E.P. al formaţiei a apărut la sfârşitul anului trecut, cu numele de Maxrebo.

Formaţia maghiară se află într-un turneu care mai include apariţii la Cluj (10 decembrie), Oradea (12 decembrie) şi în cluburi din Slovacia, Cehia şi Austria. Alături de ei, la acest concert vor mai fi prezenţi SABW (un producător de downtempo experiemental din Budapesta) şi NOTWO (visuals), iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.