Mall-ul parfumurilor, mai darnic la oferte și cadouri decât Moș Crăciun (P)

Mall-ul parfumurilor, mai darnic la oferte și cadouri decât Moș Crăciun (P)

0
DISTRIBUIȚI

Christmas Gift Guide 2015 - Perfumes!

Mall-ul parfumurilor, magazinul site-ului Laparfumerie.ro, s/a pregătit de sărbători și vă așteaptă cu oferte de nerefuzat.


În plus, cei de la magazin și-au pus în cap să-l întreacă pe Moș Crăciun la surprize și cadouri pentru clienți.

De la produse de nişă, lansate în colecţii limitate, până la cele mai vândute mărci de pe piaţă, toate se regăsesc pe laparfumerie.ro. Parfumuri unice cum ar fi Excentric Molecules, branduri exclusiviste artizanale, artistice şi în cantităţi limitate precum  L’Artisan Parfumeur, Montale, Mancera, Serge Lutens sau Amouage, parfumuri ale celebrităţilor, de la Coco Chanel la Jennifer Lopez, plus multe alte branduri, toate sunt la câteva click-uri distanţă pe laparfumerie.ro. Laparfumerie.ro se adresează atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice. Oferta de cosmetice profesionale este extrem de competitivă şi cuprinde o gamă diversificată de branduri precum  Schwarzkopf Professional, Farouk System CHI, Revlon, Orofluido, Redken, Matrix, TIGI, Tangle Teezer.

Ești așteptat în magazinul din Timişoara, pe strada Carol Telbisz, nr. 3 ca să te bucuri de sărbători cu cele mai rafinate parfumuri și produse cosmetice.