Mărturia CUTREMURĂTOARE a iubitei tânărului care s-a sinucis în condiții suspecte. Ce...

Mărturia CUTREMURĂTOARE a iubitei tânărului care s-a sinucis în condiții suspecte. Ce spune despre femeia care a murit alături de alesul său

0
DISTRIBUIȚI

12459147_10206545600411977_792653327_o

Dragoș Vârlan, tânărul decedat la Iași în condiții suspecte în ajunul Crăciunului, nu s-a sinucis. Acesta este mesajul transmis de prietenii și iubita lui. Tânărul lucra ca inginer în telecomunicații la Alcatel Lucent Timișoara și trăia de trei ani o poveste de dragoste cu Teodora Talpeș, vicepreședintele organizației civice Pro Mediu Timiș.

”Varianta suicidului e absolut exclusă.


Nici dacă ar fi avut o boala incurabilă Dragoș nu ar fi făcut asta. Mereu se gândea întâi la ceilalți si apoi la el. Era foarte responsabil, atent. Avea planuri și vise. Noi locuiam în Timișoara împreună cu motanul nostru, Tomi. De Crăciun am mers fiecare la noi acasă, eu în Severin, el în Iași căci suntem foarte apropiați de familiile noastre. Urma să ne vedem pe 29 în Timișoara și să plecăm cu niște prieteni în excursie de revelion la Praga”, povestește Teodora.

Teodora Talpeș a fost luni la Poliție, pentru a da și ea o declarație în acest caz. Ea susține că moartea iubitului ei și a prietenei lor, Ana Ungureanu, a fost un accident. ”Era împreună cu Ana Ungureanu, o amică, pe balconul apartamentului unde stătea aceasta, balcon deschis, cu o balustradă joasă şi o carpetă pe jos. Probabil că stateau pe balustradă şi, la un moment-dat, unul dintre cei doi a alunecat trăgându-l şi pe celălalt. În balcon a fost găsit un pahar plin, iar celălalt pahar era pe stradă. Tot pe stradă era şi geaca lui Dragoş, care probabil că a avut-o ea pe umeri pentru că el mai avea şi un hanorac”, transmite iubita tânărului, Teodora Talpeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.