Meci important între sărbători pentru BC Timișoara. Ce schimbare notabilă s-a efectuat...

Meci important între sărbători pentru BC Timișoara. Ce schimbare notabilă s-a efectuat la club în această lună

1
DISTRIBUIȚI

bct energia (59)

Ajunsă din nou codașă în Liga Națională formația de baschet alb-violetă are parte de un test important mâine în lupta pentru salvarea de la retrogradare.


BC SCM Timișoara întâlnește pe teren propriu nou promovata CS Phoenix Galați. Ultimele modificări din tabăra ”leilor” sunt vizibile acum și în denumirea clubului.

BC Timișoara apare deja pe site-ul FR Baschet cu noua denumire completă după ce clubul a trecut sub aripa noului ”Sport Club Municipal”. În ciuda redresării ușoare ”leii” continuă să se afle într-o postură dificilă în acest sezon. Echipa pregătită de Milorad Perovic a ajuns pe ultimul loc deoarece Gaz Metan, care de asemenea a înregistrat doar două succese, are un meci în plus.

Mâine, ”Leii din Banat” au practic un nou derby pentru salvare. Adversara, Phoenix Galați, având patru victorii înregistrate. În tur, formația nou promovată din Moldova s-a impus cu 76-65. Meciul dintre BC SCM Timișoara și CS Phoenix Galați se dispută mâine, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”. După acest joc bănățenii vor avea parte cu adevărat de o mică vacanță, următoarea etapă e programată pe 16 ianuarie, ocazie cu care Subotic și compania vor merge la Tg. Mureș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.