Medicii timişoreni fac minuni pentru micuţi cu leucemie sau cancer din întreaga...

Medicii timişoreni fac minuni pentru micuţi cu leucemie sau cancer din întreaga ţară: „Avem rezultate extraordinare de vindecare”

2
DISTRIBUIȚI

copil cancer

Medicii de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara reuşesc să facă minuni pentru micuţi din întreaga ţară diagnosticaţi cu leucemie sau cancer. Aproximativ 30 de mici pacienţi sunt internaţi mai mereu în Secţia de Onco-Hematologie a celui mai mare spital din vestul ţării.


Datorită condiţiilor moderne în care aceşti prichindei cu poveşti triste sunt internaţi, dar şi datorită tratamentelor revoluţionare descoperite în ultimii ani, tot mai mulţi copii reuşesc să iasă învingători din lupta cu aceste boli crunte, la Timişoara.

„Pacienţi din toată ţara vin la Timişoara, pentru că Spitalul de Copii «Louis Ţurcanu» este centru de transplant medular, dar şi de onco-hematologie. Vin copii şi în stadii avansate după care, în urma tratamentului, îşi revin. Avem foarte mulţi copii cu cancer vindecaţi. Cancerul poate să apară oricând, chiar şi din prima zi de naştere. În ultimii ani, avem rezultate extraordinare de vindecare. Şansa de vindecare este foarte crescută şi datorită protocoalelor noi de tratament care se fac şi datorită condiţiilor pe care le avem în spital”, a explicat Simona Tamaş, asistentă-şefă în cadrul Secţiei de Onco-Hematologie de la „Ţurcanu”.

Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara este cea mai mare unitate medicală cu profil pediatric din zona de vest a țării. Copiii care sunt tratați aici provin cu precădere din cele patru județe arondate, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin și Timiș.

2 COMENTARII

  1. cand o sa dispara spaga si nepotismele din spitalul luis turcanu o sa putem vorbi de minuni. pana atunci unii medici isi umfla buzunaru din necaurile altora si ii mint la nesfarsit deoarece oameni NU SUNT INFORMATI. la fel si cel care a scris articolul.

  2. cand o sa dispara spaga si nepotismele din spitalul luis turcanu o sa putem vorbi de minuni. pana atunci unii medici isi umfla buzunaru din necaurile altora si ii mint la nesfarsit deoarece oameni NU SUNT INFORMATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.