Membrii trupei Cargo, Cetăţeni de Onoare ai Municipiului Timişoara, la 30 de...

Membrii trupei Cargo, Cetăţeni de Onoare ai Municipiului Timişoara, la 30 de ani de activitate. Când ar urma să se voteze proiectul în CLT

0
DISTRIBUIȚI

cargo

Membrii trupei Cargo ar putea primi titlul de Cetățean de Onoare al Municipilului Tmișoara. Consilierii PNL Timiș, Sandu Ștefan și Adelina Tîrziu au depus un proiecte de hotărâre de consiliu local care prevede acordarea acestor distincții, în data de 14 decembrie. Conform textului postat pe Facebook de Ștefan, muzicienii vor primi titlul de Cetățean de Onoare al Municipilului.

„Pentru întreaga contribuție la dezvoltarea și îmbogățirea rock-ului românesc, ducând pe toate scenele din țara sau străinătate numele orașului din care provin, ne revine onoarea să-i propunem pe componenții trupei Cargo pentru acordarea titlului de cetățeni de onoare ai Municipiului Timișoara.


În aceste condiții, cu ocazia celor 30 de ani de activitate, propunem acordarea în cursul anului 2015 a titlului de Cetățean de Onoare al Municipilui Timișoara componenților trupei Cargo:
-Domnului Adrian Armand Bărar ( Adi Bărar)
-Domnului Adrian Gabriel Igrisan ( Adi Baciu Igrisan)
-Domnului Octavian Pilan (Tavi Pilan)
-Domnului Ionuț Rovin Cârja (Ionuț Cârja)
-Domnuliui Florin Iuliu Barbu (Florin Barbu)
-Domnului Cătălin Richard Pulpă ( Rici)
-Domnului Cosmin Petru Nicoara”.
Anul trecut, cu ocazia manifestaţiilor organizate pentru celebrarea a 25 de ani de la Revoluţia din 1989, Consiliul Local Timişoara a oferit acelaşi titlu şi revoluţionarilor din urbea de pe Bega. Cel mai probabil proiectul va fi supus la următorul plen, cel de mâine fiind unul festiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.