Mitropolitul Banatului, Înaltpreasfinţia Sa Ioan Selejan, vine în această seară la PRESSALERT...

Mitropolitul Banatului, Înaltpreasfinţia Sa Ioan Selejan, vine în această seară la PRESSALERT LIVE. Cum îi poți adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI
<


p>mitropolitul ioan selejan (1)

Înaltpreasfinţia Sa Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului, va fi prezent în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta Biserica Ortodoxă Română, despre problemele cu care se confruntă clericii, despre credința la români și despre primul său an în funcția de Mitropolit al Banatului.

Puteţi urmări emisiunea live, de la ora 20.00, pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. As vrea sa il intrebati va rog pe IPS daca stie sau daca a fost la cererea acestuia ca Mitropolia sa fie pazita pe langa un agent de paza in interior si de un jandarm inarmat in exterior , acum cand temperaturile noaptea ajung sub 0 grade , si motivul pt care jandarmii executa acest serviciu in beneficiul Mitropoliei. Jandarmii neputand participa la alte activitati care ii necesita prezenta in teritoriu. Va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.