Mitropolitul Banatului, prezent la o tăiere de panglică, alături de şeful CJT,...

Mitropolitul Banatului, prezent la o tăiere de panglică, alături de şeful CJT, Titu Bojin. Vezi ce a declarat

1
DISTRIBUIȚI

bojin taiere panglica

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a inaugurat astăzi un nou drum. După ce ieri Bojin a tăiat panglica unei bucăţi de patru kilometri de drum care leagă Moşniţa de Bucovăţ, astăzi şeful CJT a fost prezent la Dobreşti pentru a inaugura DJ 609C Dobrești – Ohaba Lungă. Amenajarea drumului a fost făcută de Tehnocer SRL, iar valoarea proiectului a fost de 4.199.619,99 lei (inclusiv TVA).

„Avem două investiții importante în această zonă a Făgetului, una de la Ohabă Lungă la Dobrești, un drum extraordinar de frumos care duce înspre mănăstirea Dobrești și leagă Ohaba și Dobreștiul de Bara, iar cea de-a doua investiție, drumul dintre Balinț, Nevrincea, Cliciova și Susani, care face legătura cu șoseaua națională înspre Făget, înspre Deva.


Cred că este una dintre invesțiile foarte frumoase și importante având în vedere că această zonă este deosebit de frumoasă având în vedere că a fost și este cea mai sărăcuță zonă. Sunt lucrări executate, eu zic din suflet, pentru că în această zonă a Făgetului s-a investit mai puțin, dar datorită primarilor din această zonă care au alergat foarte mult și au insistat pentru aceste investiții și vedeți că în paralel au fost făcute și investiții pe alte forme de finanțare”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

La eveniment a luat parte şi Mitropolitul Banatului IPS Ioan Selejan. Acesta le-a spus jurnaliştilor că „este un moment de bilanț, dacă oamenii își măsoară acum drumurile. Este un semn de civilizație și acolo unde deja avem asfalt spunem că acea parte de Românie a ieșit din Evul Mediu, așa că eu zic că pentru zona aceasta este o binecuvântare pentru că sunt convins că cei care au plecat din aceste sate și trăiesc părinții lor aici vor veni de acuma cu mai mult drag și mult mai des în satele lor”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.