Momente de groază pentru o tânără care a fost atacată pe stradă...

Momente de groază pentru o tânără care a fost atacată pe stradă în plină zi. Cum a scăpat din mâinile violatorului

0
DISTRIBUIȚI

violenta1371105140-1376812166

O tânără a trăit clipe de teroare în această dimineață, când a fost urmărită și apoi atacată pe stradă de un bărbat care a lovit-o și a strâns-o de gât, încercând să o tragă într-un gang.

Agresorul a amenințat-o cu moartea pe femeia în vârstă e 24 de ani în încercarea sa de a o împinge într-un gang, spuându-i să nu strige după ajutor.


Conform adevarul.ro, femeia a intrat inițial în panică, însă apoi a strigat după ajutor, iar locatarii blocului sub care se află gangul au ieșit la ferestre și au sunat la 112. În scurt timp la fața locului a sosit un echipaj de Poliție, iar agresorul a fugit, lăsând la locul atacului câteva obiecte personale.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal. Victima a fost agresată şi au loc cercetări pentru identificarea suspectului”, a informat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoatului de Poliţie Judeţean Hunedoara, citată de adevarul.ro.

Acesta nu este primul incident de acest gen care are loc în acest an la Deva. În luna august, o femeie fără adăpost a fost violată în centrul Devei şi a murit apoi în spital. Trei minori de 15 ani au fost arestaţi preventiv în acel caz, pentru viol, tâlhărie şi omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.