Nicolae Robu, denunţat la DNA pentru abuz în serviciu şi luare de...

Nicolae Robu, denunţat la DNA pentru abuz în serviciu şi luare de mită în scandalul Retim

4
DISTRIBUIȚI

robu

Primarul Nicolae Robu a fost reclamat, astăzi, la DNA de avocatul Carmen Obârşanu care, aşa cum a anunţat aseară în emisiunea PRESSALERT LIVE, a depus un denunţ penal după dezvăluirile din ultima perioadă apărute în presă legate de situaţia de la Retim şi Mercedes-ul primit de edil de la societatea de salubritate.


De asemenea, s-a cerut anchetarea şi celorlalte persoane responsabile. Robu a a fost acuzat de abuz în serviciu, complicitate la infracţiunea de folosirea cu rea credinţă bunurilor societăţii şi luare de mită. În denunţul penal se face un rezumat al celor petrecute în ultimii ani în relaţia dintre Retim, Primăria Timişoara şi Nicolae Robu, cu referire la obligaţiile contractuale ale firmei de salubritate şi maşina cumpărată pentru primar şi achitarea abonamentului pentru telefonul mobil.

În denuţ se arată că rin această operaţiune „scad veniturile CLMT din venitul societăţii la care municipalitatea este coacţionar. Având în vedere faptul că în modul acesta dl. Robu primeşte evident o serie de avantaje materiale achitate din venitul propriu sau pentru a favoriza altă societate care are interese direct sau indirect. (…) Nu există nicio justificare pentru ca dl. Robu care este implicat  în calitate de primar în coordonarea activităţii Retim să primească de la conducerea societăţii fie maşina cu dedicaţie pentru a fi folosită exclusiv de el, fie contravaloarea convorbirilor telefonice ale dânsului să fie plătite de această firmă „.

4 COMENTARII

  1. In sfirsit se stringe latul….abonament de mobil platit cu 2500 eur de Retim, in contextul in care societatea are datorii….e clar. Mercedes, ca, de, primarul nu putea umbla cu o masina ieftina….Nu il apuca sarbatorile linistit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.