Noul centru global de operare rețele al Alcatel-Lucent, deschis la Timișoara. Ce...

Noul centru global de operare rețele al Alcatel-Lucent, deschis la Timișoara. Ce sumă a investit compania FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1010105575">

alcatel 1

Alcatel-Lucent a făcut o mișcare strategică în România și a deschis cel mai mare centru de operare rețele în campusul din Timișoara, într-o nouă locație închiriată, care a fost ridicată pe amplasamentul fostei fabrici Electromotor. Valoarea investiţiei făcută de companie este de peste două milioane de euro. În noua locație lucrează peste 550 de profesionișt,i care oferă servicii 24/7, în șapte limbi, deservind peste 20 de companii din întreaga lume.

„Acesta este rezultatul a zece ani de investiţii în oamenii din Timişoara şi România. În vederea pregătirii tehnice a viitorilor profesioniști pentru acest centru Alcatel-Lucent a introdus de aproximativ cinci ani un curs specializat în curicula Universităţii Politehnice din Timişoara. Acesta este primul pas pentru viitor”, a declarat Friedrich Trawoeger, președintele diviziei globală de centre de operare de servicii la Alcatel-Lucent. Raoul Ros, General Manager, Alcatel-Lucent România a explicat că dacă acum zece ani compania a venit în România pentru preţurile scăzute, acum investiţiile şi transformarea Timişoarei în centru mondial se datorează „resurselor inovative” de aici. 

Compania Alcatel-Lucent oferă asistență clienților prin soluțiile de operare de rețele special concepute pentru a sprijini operatorii să crească într-o industrie de telecomunicații în continuă schimbare  (ex. consolidările din telecomunicații – IT), axându-se pe furnizarea unor servicii eficiente, pe optimizarea costurilor și pe calitatea serviciilor. În prezent, compania deservește la nivel global peste 100 de milioane de abonați, peste 100 de rețele wireless și fixe și gestionează peste 300.000 de elemente de rețea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.