O declarație a lui Florin Marin a încins spiritele înainte de Steaua...

O declarație a lui Florin Marin a încins spiritele înainte de Steaua – ACS Poli. Replica TĂIOASĂ oferită de Laurențiu Reghecampf

0
DISTRIBUIȚI

steaua-la-timisoara04_resize

ACS Poli joacă la Pitești cu Steaua în ultima partidă a anului 2015. Ambele echipe își doresc un succes pentru a-și salva sezonul de toamnă. Antrenorul Florin Marin, al cărui bilanț la Timișoara ar avea de suferit în cazul unei noi înfrângeri, a oferit o declarație interpretată ca agresivă de către bucureșteni. Cu privire la pregătirea fizică bun a roș-albaștrilor. Astăzi, Laurențiu Reghecampf a comentat vorbele experimentatului tehnician.

Înainte duelului de luni Florin Marin a spus că ”Steaua arată foarte bine din punct de vedere fizic, în timpul scurt de când a preluat echipa Reghecampf. Preparatorul fizic probabil are metode miraculoase. A reușit să aducă echipa la un potențial fizic foarte bun.


S-au jucat vreo 26 de jocuri. În cele trei jocuri echipa a arătat bine: victorie cu Craiova și două victorii cu Viitorul…”. Tehnicianul a precizat că nu face aluzii, dar steliștii au oferit o replică la aceste vorbe.

”Poate ei fac lucruri greșite”

„Noi avem un staff foarte bun. Nu lucrez doar eu cu Neubert. Eu țin ca tot staff-ul să participe la pregătirea echipei. Cînd vrei să faci performanță sunt multe puncte de care trebuie să țin cont. Mie îmi place să controlez tot ce ține de echipă. Țin foarte mult la disciplină și am schimbat mult. Noi facem lucruri foarte bune aici și, cum zic unii, miracole. Poate ar trebui să se întrebe dacă nu cumva ei fac lucruri greșite la echipele lor. Noi facem lucrurile la un nivel înalt”, a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, citat de gsp.ro.

Aceeași sursă notează că în trecut au mai existat acuze la adresa steliștilor pentru metodele dubioase de pregătire iar în urmă cu o săptămână Agenția Național Antidoping a realizat un control inopinat înaintea unui antrenament al Stelei. Patru fotbaliști ar fi fost testați, însă în acest caz e vorba doar de probe de urină, nu și de sânge. Decizia ANAD a venit la doar cîteva zile după ce cuplul Reghe – Neubert preluase formaţia, mai notează gsp.ro.

Jocul Steaua – ACS Poli se dispută luni, de la ora 20.30, la Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.