O nouă DEZVĂLUIRE BOMBĂ în scandalul Retim. Vezi ce sumă ENORMĂ se...

O nouă DEZVĂLUIRE BOMBĂ în scandalul Retim. Vezi ce sumă ENORMĂ se plăteşte firmei acţionarului german pentru consultanţă

2
DISTRIBUIȚI

retim gunoi sortare

Noi dezvăluiri legate despre cum se sifonează profitul din Retim, societatea unde Consiliul Local Timişoara este acţionat cu 50%, au fost făcute, astăzi, de consilierul local PSD, Alfred Simonis, în cadrul unei conferinţe de presă . „Vreau să vă vorbesc despre un contract de consultaţă între SC. RER Ecologic Reciclare şi Retim. Cu alte cuvinte doi acţionari constituie o firmă, iar unul care este acţionar la această societate în consiliază pe celălalt contra unei sume de 100.000 lei pe lună, contractul a fost semnat la 1.04. 2011. De atunci se facturează 100.000 de lei servicii de consultanță. Cât de mult îi consiliază, dar mă întreb și ce înțeleg din ce îi consiliază și de ce e nevoie în fiecare lună să îi consilieze, pentru că vă dați seama ce bine îi consiliază că plătesc 20.000 de euro pe atâţia bani pe un Logan.


Pe luna a iulie 2013, s-au plătit 47 de ore de consultanţă cu câte 270 de euro fiecare”. Simonis a precizat că Retim a beneficiat şi servicii de management şi consultanţă. „Dacă facem un calcul scurt, s-au plătit, 1.5 milioane de euro în ultimii patru ani pe consultanţă de către RETIM”, a conchis Simonis.

simonis psd4

Dezvăuirile de astăzi vin la două zile după ce, la PRESSALERT LIVE, Simonis a susținut că Retim a închiriat mașini de la acționarul german cu sume enorme, deși avea bani să le cumpere, valoarea tranzacțiilor fiind de peste un milion de euro în ultimii ani. Prin această metodă s-a ajuns ca pentru un utilaj să se plătească o chirie de un milion de lei. Ulterior, Sanda Greblă și Dorel Borza, membri în consiliul de administrație al societății și oamenii de încredere ai primarului Nicolae Robu care se plimbă cu un Mercedes plătit de Retim, au susținut că ar fi fost vorba de contracte vechi, deși ultimele mașini au fost închiriate în 2015.

2 COMENTARII

  1. Doamna Carmen
    Cred ca numai și numai a ti scris și atât
    Punem pariu pe un NUP sau o clasare sau orice altceva
    Toată clasa politica cu toată gașca de firme de ale lor prin tot felul de interpuși fura cu tupeu și nesimțire la maxim din banul public . Ăsta este realitatea și se vad și la tv toate arestările .
    Mai bine am propune ca toți politicienii de la primar de comuna pana la prim ministru de la revoluție încoace sa li se confiște averile ilicite și trecute în proprietatea statului . Ăsta tr făcut

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.