O nouă „invenţie” marca Nicolae Robu: plângere penală pentru vânzare ilegală de…...

O nouă „invenţie” marca Nicolae Robu: plângere penală pentru vânzare ilegală de… gogoşi. Vezi ce anunţ a făcut primarul Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

gogosi

Timişorenii pofticioşi ar face bine să se gândească de două ori înainte de a scoate bani din buzunar pentru a cumpăra bunătăţi care le fac cu ochiul de la tonetele amplasate la colţ de stradă. Recent, Poliţia Locală din Timişoara a anunţat că un vânzător de gogoşi a fost amendat de nu mai puțin de 200 de ori. Perseverent, omul iese zi de zi la muncă, deşi nu posedă vreo autorizaţie în acest sens. Mai mult, vânzătorul nu poate fi obligat să îşi achite amenzile, întrucât veniturile sunt mici şi nu sunt stabile.


Cu alte cuvinte, afaceristul cheltuie seara ceea ce câştigă ziua din vânzarea de gogoşi.

Legat de vânzătorii ambulanţi, care sunt amendaţi de nenumărate de ori de Poliţia Locală, dar care nu pot fi stârpiţi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că „noi nu putem face nimic, nu le dăm autorizaţie comercială şi îi amendăm. Nu putem face altceva din păcate. O să întreb dacă se pot face plângeri penale pentru că asta ar mai fi o cale de a-i intimida, deşi ei nu se sperie că sunt atâtea cazuri în care scapă de aşa ceva”.

Edilul şef a mai explicat şi că transformarea amenzilor în muncă în folosul comunităţii nu poate fi aplicată, fiind necesar acordul celor afectaţi. Robu a explicat că în SUA oamenii sunt liberi, dar şi răspunderea cetăţenilor pentru faptele lor este pe măsură şi că acolo autoritățile dispun de pârgiile necesare pentru a-i obliga pe cei care încalcă legea să plătească pentru ilegalităţile comise.

1 COMENTARIU

  1. Daca Robu sustine ca eu as fi suparata pentru ca el nu mi-ar fi prelungit contractul cu POLITEHNICA sa aduca el cererea mea de prelungire a contractului si eventual documentul prin care mi-ar fi refuzat aceasta cerere.
    Nu am facut cerere de prelungire a contractului si nu s-a pus problema prelungirii contractului pentru ca am refuzat sa continui colaborarea atunci cind Robu mi-a pretins sa ii fac lui servicii pe banii Politehnicii. Cind si-a cumparat al doilea apartament mi-a cerut sa ii verific contractul inainte de semnare la notar.Am refuzat si dupa aceea cind a expirat contractul de consultanta cu Politehnica nu am solicitat nici eu si nici el ca sa continuam colaborarea Atit si nimic mai mult.
    Are un tupeu de a minti omul asta cum numai la dereglati gasesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.