O nouă lovitură pentru Robu – Liviu Anton a DEMISIONAT din funcţia...

O nouă lovitură pentru Robu – Liviu Anton a DEMISIONAT din funcţia de preşedinte al ACS Poli. Cine sunt jucătorii care vor pleca

0
DISTRIBUIȚI

acs poli rusu (36)

ACS Poli nu mai are în acest moment președinte. Anunțul că Liviu Anton și-a dat demisia a fost făcut de primarul Nicolae Robu în direct la televiziunea locală Tele Nova.

Dacă de obicei anunțurile ”bombă” veneau la emisiunea sportivă a postului, astăzi, Nicolae Robu a oferit informații prețioase chiar la cea în care moderator e Stelu Iordache, nimeni altul decât unul dintre membrii consiliului director al clubului timișorean. „Liviu Anton şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al echipei Poli Timisoara”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Daniel Stanciu a vorbit despre noi plecări din echipă după rezultatele slabe din toamnă.


”Sarmov va pleca de la Poli Timisoara pe cale amiabilă, alături de el, clubul se va despărți și de Rufino și Poparadu”, a spus managerul sportiv la Tele Nova. Ieri, la același post portarul Eduard Pap și-a anunțat plecarea.

Dacă cei doi străini, Georgi Sarmov și Rufino Segovia, nu au impresionat, bulgarul având și o clauză legată de performanță, Adrian Poparadu nu a mai prins echipa din cauza transferurilor numeroase. Mijlocașul timișorean ar putea ajunge la concitadina ASU Politehnica.

De altfel, acum fostul președinte Liviu Anton se lăuda că și-a făcut un obiectiv principal la club din realizarea unei fuziuni între cele două ”Poli”, lucru practic imposibil din perspectiva druckerilor. ACS Poli a ”măcinat” la fel de mulți conducători ca și numărul de antrenori. Postul de președinte a mai fost ocupat de Florențiu Staicu, Ion Timofte și Ovidiu Maier, ultimul doar câteva zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.