Olandezul Joey Daniel este capul de afiş al unui revelion electronic, la...

Olandezul Joey Daniel este capul de afiş al unui revelion electronic, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

partynmou

Amatorii de muzici electronice au parte la trecerea dintre ani de un party desfăşurat sub umbrela Filicauda, care va avea loc la Centrul Regional De Afaceri, joi 31 decembrie, de la ora 22. Invitatul special al acestui eveniment este Joey Daniel.

Primul release al olandezului, You Know My Streez” apărut acum trei ani a devenit instant un hit ajungând în topul Beatport şi fiind inclus în seturile multor DJ faimoşi, ca Loco Dice. Un an mai târziu a apărut piesa “Pantys All Over The Place”, piesă care a beneficiat de suportul unor nume ca Loco Dice sau Matthias Tanzmann.


Artistul a fost adoptat de casa de discuri Music On (creată de Marco Carola) şi a avut parte de o recunoaştere internaţională fiind invitat să mixeze în Ibiza şi în multe cluburi din întreaga lume. Dealtfel, pentru începutul anului viitor, Joey Daniel a fost invitat să mixeze în 2 ianuarie în Amsterdam, urmând ca din 8 ianuarie să susţină mai multe seturi în cadrul binecunoscutului festival The BPM Festival care are loc în Mexic.

La această petrecere va mixa şi Taia, reprezentantă a crew-ului Ibiza Talents, ce sprijină tinerele talente de pe celebra insulă. Pe afiş figurează şi DJ Kool (Robi), unul dintre veteranii muzicii electronice din România, el fiind printre primii care au adus  acest gen muzical în atenţia publicului. De-a lungul anilor a reuşit nu numai să menţină interesul, dar  şi să aducă o continuă îmbunătăţire şi un suflu nou pe scena muzicii electronice. Înca din  anul 1995, când a început cu organizarea primelor petreceri cu muzică electronică din Pecica şi Arad, continuând cu rezidenţiatul în celebrul Discoland din Timişoara, Kool a demonstrat că este un nume de bază în scena autohtonă, el fiind şi creatorul label-ului Plasmic Records. La acest eveniment va mai mixa şi Dan Dragoş. Filicauda este un nou concept care are ca scop descoperirea şi sprijinirea a cât mai multor talente din muzica underground din România. Biletele pentru acest eveniment costă între 70 lei şi 150 lei (bilet VIP).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.