Ornamente roz în lupta pentru viaţă, la Timişoara. Cum poţi face o...

Ornamente roz în lupta pentru viaţă, la Timişoara. Cum poţi face o faptă bună pentru femeile din vestul ţării, de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

craciunul in roz

„Crăciunul în Roz salvează vieţi” – acesta este numele unei noi acţiuni iniţiate de echipa campaniei Help25, destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân. Dacă în anii trecuţi, Help25 a fost prezentă în centrul Timişoarei înainte de sărbătorile de iarnă, atrăgând atenţia comunităţii cu privire la obiectivele campaniei, acum voluntarii şi-au propus să organizeze un altfel de eveniment.

Astfel, timişorenii, şi nu numai, sunt încurajaţi să cumpere un ornament roz de Crăciun, creat special pentru acest eveniment, din locaţiile partenere şi să participe la lupta pentru viaţă.


Locaţiile unde vor putea fi găsite aceste ornamente roz, începând de astăzi, sunt restaurantul Sabres şi pub-urile Jarvis şi Cheers. „Sunt convinsă că şi de această dată ne veţi fi aproape şi că, începând de astăzi, veţi vizita locaţiile partenerilor noştri pentru a vă alege un ornament roz – acesta va aduce culoare şi bucurie în casele voastre, iar pe noi ne va ajuta să mergem mai departe”, a declarat Mihaela Ciotea, coordonatoarea campaniei Help25.

Echipa Help25 îşi propune pentru anul 2016 să iniţieze o campanie de informare şi educaţie cu privire la cancerul la sân. Această acţiune, realizată cu sprijinul Atelierului de Flori din Timişoara, face parte din campania de strângere de fonduri pentru implementarea primului program de depistare precoce a cancerului de sân Help25.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.