Patru zile de foc pentru jandarmii timișoreni. Unde vor acționa

Patru zile de foc pentru jandarmii timișoreni. Unde vor acționa

0
DISTRIBUIȚI

acces art jandarmi (1)

Peste 400 de jandarmi ai Grupării Mobile din Timişoara ies diseară în stradă ca să asigure liniştea şi siguranţa cetăţenilor de Anul Nou. Veghea lor va dura patru zile.

Perioada 31 decembrie – 3 ianuarie reprezintă patru zile ”de foc” pentru jandarmii Grupării Mobile din Timişoara care vor fi prezenţi în trei judeţe din vestul României pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă.

Nu mai puțin de 400 de jandarmi sunt pregătiți să intervină.


Ei vor patrula pe străzi și vor interveni acolo unde li se impune prezența. Importante efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara vor asigura ordinea şi siguranţa publică cu ocazia concertelor organizate la cumpăna dintre ani, a altor manifestări cultural-artistice organizate în spaţiul public. Aceştia vor fi prezenţi la datorie de Revelion, în centrul Timişoarei, În judeţul Hunedoara – la Deva, Lupeni şi Orăştie şi în judeţul Caraş – Severin – la Caransebeş, în sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi. Pe lângă aceste misiuni, jandarmii timişoreni vor veghea la siguranţa cetăţenilor prin menţinerea ordinii publice în această perioadă, pe raza municipiului Timişoara, precum şi în punctele de trecere a frontierei de stat a României, în judeţele Arad, Caraş – Severin şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.