Pesedistul Simonis acuză că primarul Nicolae Robu nu şi-a ţinut niciuna din...

Pesedistul Simonis acuză că primarul Nicolae Robu nu şi-a ţinut niciuna din promisiunile din campanie, deși a fost girat de PSD. Cum îi scuză pe colegii săi

0
DISTRIBUIȚI

robu simonis consiliul local 1

Consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis, e convins că primarul Nicolae Robu nu a făcut nimic din ceea ce a promis în campanie electorală. Acesta a enumerat promisiunile pe care actualul edil le-a făcut în campanie electorală precum mutarea Acvariului, repararea trotuarelor din centrul istoric şi a aleilor de pe malul Begăi, desfiinţarea cvasigenerală a fâşiilor de pământ (pretinse „spaţii verzi”) dintre trotuare şi carosabil, curăţarea oraşului de câini fără stăpân prin prinderea, sterilizarea şi ţinerea lor în adăposturi, eradicarea cerşetoriei şi vagabondajului din oraş sau alte obiective mai mari precum un nou stadion, bazine de înot sau realizarea centurii de Sud și reducerea facturii Colterm.

„Domnul primar și-a asumat că le realizează și nu le-a realizat, asta este ceea ce constat eu la finalul celor patru ani de mandat și mai sunt șase luni în care nu cred că se va realiza niciunul din acele obiective pe care le-am enumerat mai devreme”, a spus consilierul.


Mai mult, Simonis crede că nereușitele edilului au mai multe surse, printre care şi incompetenţa. „Nu s-a consultat cu nimeni din echipa de consilieri. Pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord să promită şapte stadioane. Şi le-a asumat dânsul aşa cum şi-a asumat şi scăderea cu 25% la preţul gigacaloriei, nu a scăzut nimic, ba chiar a crescut. Nici nu a spus că a scăpat de datoriile Colterm prin hotărăre de guvern şi acum prin una din hotărârile guvernului s-a luat acel împrumut cu dobândă mică de la Trezoreria Statului. Domnul primar şi-a asumat că le realizează şi nu le-a realizat. Asta este ceea ce am constatat eu la finalul celor patru ani de mandat sau după trei ani jumătate de mandat. Unele au fost fantasmagorice ca şi promisiuni, cum ar fi ultra stadion modern”. După ce presa i-a reamintit că Robu a fost ales ca şi candidat USL girat şi de PSD, Simonis a comentat că „încercaţi să îmi aruncaţi mie responsabilitatea pentru promisiunile primarului Nicolae Robu. Domnul Robu în campanie nu prea a participat. Nu noi am decis constituirea alianţei. Eu fac un demers corect în calitatea mea de consilier local şi constat că niciuna din promisiunile sale nu au fost îndeplinite. Nu pot eu să răspund eu pentru nerealizările lui, că nu am fost eu primar în timpul ăsta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.