Piastrelle a adus la Timișoara ultimele tendințe în amenajări interioare și...

Piastrelle a adus la Timișoara ultimele tendințe în amenajări interioare și finisaje. Vezi ce designeri celebri îți pot decora casa (P)

0
DISTRIBUIȚI

piastrelle_244

Compania Piastrelle a prezentat, in acest week-end, in premiera la Timisoara evenimentul InspiraCity | Ideas meet functionality (ideile întâlnesc funcţionalitatea), un eveniment adresat in special designer-ilor si arhitectilor timisoreni dar si partenerilor si colaboratorilor care sunt direct interesati sa afle care sunt ultimele tendinte din acest domeniu.

Brandurile prezentate la INSPIRACITY apartin producatorilor La Fabbrica si Sanitec Kolo.

AVA Ceramica este cel mai inovativ brand al producatorului italian de placi ceramice La Fabricca și a adus in premiera in Romania seriile din gama Extraordinary Size (plăci ceramice de dimensiuni foarte mari: 320×160; 240×120 cm). Ele au fost prezentate în premieră la Târgul Internațional de plăci Ceramice Cersaie de la Bologna la sfârșitul lunii septembrie 2015. Plăcile reproduc cu maximă fidelitate, grație noilor tehnologii, clasicele pietre precum marmura toscană, bazaltul, onyxul, dar și materialele mai moderne ca teracota, cimentul, betonul, îmbinând clasicul sofisticat cu modernul metropolitan si Keramag Design, brandul de lux al grupului de producători europeni de obiecte sanitare Sanitec Kolo, este prezentat pentru prima oară în zona Banatului cu ocazia InspiraCity. Brandul adună doar colecții semnate de designeri contemporani: Antonio Citerio, Bernd Brohammer, Cornelia Thies, Michael Schmidt și Robin Platt. Formele colecțiilor sunt arhitecturale, geometrice, simple și clare, dar în același tip naturale și pline de emoție.

Băi din colecții semnate de designeri care au produse expuse la Pompidou Paris, plăci ceramice de mari dimensiuni, care nu îți îmbracă doar locuința în textura dorită, ci permit și reprezentarea câte unui design grafic special sau textile pentru casă realizate cu generația nouă de sisteme de print digital. Acestea sunt doar câteva dintre produsele noi și direcțiile pe care le propun producătorii specialiștilor în amenajări și care au fost prezentate vineri seara la Timisoara. Organizatorii evenimentului au adus  în atenția profesioniștilor în amenajări interioare și exterioare o selecție a celor mai interesante și inovative produse destinate unor amenajări de excepție.

Piastrelle este unul dintre cei mai specializați furnizori de materiale pentru finisaje în constructii și amenajări interioare din România. In present compania are showroom-uri in Bucuresti, Cluj, Brasov, Arad, Iasi si Timisoara.  Compania urmărește cu mare atenție și în mod constant evoluția în materie de tehnologie și design în domeniul amenajărilor interioare, echipa Piastrelle fiind prezentă an de an la cele mai importante târguri internaționale de profil, reușind astfel să aducă în showroomurile proprii, inovații în materie de plăci ceramice, obiecte sanitare, robinetărie si multe altele, reușind astfel să păstreze interesul colaboratorilor vechi și mai noi. Misiunea Piastrelle este de a deveni furnizor de lifestyle și design inovativ pentru case cu personalitate.

Toti cei interesati de noile produse propuse de cei doi producatori de top: La Fabricca si  Sanitec Kolo cat si de alte game de produse sunt asteptati la cele doua showroom-uri Piastrelle din Timisoara unde specialistii si designerii propri va stau la dispozitie cu suport si recomandari profesioniste in domeniu in functie de necesitatile dumneavoastra.

Showroom-uri Piastrelle Timisoara:

Str.


Silviu Motohon nr. 1A-3 (Divizia 9 Cavalerie)

Str. Simion Barnutiu, Bl. 11A, parter

www.piastrelle.ro

https://www.facebook.com/piastrelle.ro