Îngerii Galbeni, amendaţi cu 3.000 de lei de Poliţia Locală. Ce contravenţie...

Îngerii Galbeni, amendaţi cu 3.000 de lei de Poliţia Locală. Ce contravenţie a fost constatată

1
DISTRIBUIȚI

ingerii galbeni la apa05_resize

Numărul şoferilor din Timişoara care sunt nemulţumiţi de practicile companiei Îngerii Galbeni, care ridică maşini din parcări private şi le restituie proprietarilor contra unor sume exorbitante, este în continuă creştere. Deşi Consiliul Local Timişoara a încercat reglementarea activităţii companiei, HCL-ul a devenit nul, fiind contestat de fostul prefect Eugen Dogariu. Poliţia Locală anunţă, însă, că a sanţionat compania pentru un abuz.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina in Construcții și Afișaj Stradal au aplicat, în cursul zilei de luni, două sancțiuni contravenționale la două firme, cu același sediu în Giarmata și același administrator pentru că au montat panouri de afișaj fără a deține autorizație de construire.


Panourile au fost montate de firma Îngerii Galbeni Asigurări SRL și Banat Tractări SRL pe str. Miresei nr. 1 și aveau inscripționate pe ele instrucțiuni referitoare la regulamentul de parcare și destinația spațiului. Conform Legii 50/1991, executarea sau desfiinţarea, totală ori parţială, fără autorizaţie a lucrărilor prevăzute la art. 3, printre care și lucrări de construcţii cu caracter provizoriu precum chioşcuri, tonete, cabine, spaţii de expunere, corpuri şi panouri de afişaj, firme şi reclame, copertine şi pergole constituie contravenție. Amenzile aplicate administratorului celor două societăți sunt de 3.000 lei fiecare”, a transmis instituţia printr-un comunicat de presă.

E important de spus şi că administratorul companiei Îngerii Galbeni, Răzvan Nedelcu, este cercetat de organele competente, după ce a lovit cu maşina mai mulţi oameni care protestau împoriva firmei sale. Printre cei răniţi s-a aflat şi un jandarm aflat în timpul serviciului.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. „Deşi Consiliul Local Timişoara a încercat reglementarea activităţii companiei, HCL-ul a devenit nul, fiind contestat de fostul prefect Eugen Dogariu.”
    – oare ce interese a avut numitu’ Eugen Dogariu sa faca respectiva contestatie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.