Primarul Nicolae Robu, explicație RIDICOLĂ pentru faptul că Poliţia Locală păzeşte jardiniere,...

Primarul Nicolae Robu, explicație RIDICOLĂ pentru faptul că Poliţia Locală păzeşte jardiniere, nu oamenii de hoți

1
DISTRIBUIȚI

palmieri politia locala

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, e revoltat de faptul că locuitorii urbei de pe Bega au ajuns să fie tâlhăriți în tramvaie și au ajuns să se teamă atunci când merg pe stradă. Nu numai atât, dar Robu s-a plâns că în Timişoara există „demenţi” care dărâmă coşurile de gunoi amenajate din banii timişorenilor, însă, în opinia sa, legile sunt prea permisive, motiv pentru care problemele nu pot fi rezolvate.

„Sunt deranjat să ştiu că în tramvaie hoţii zburdă că nu ai mare lucru ce să le faci şi ei ştiu asta în ticăoşia lor şi cetăţenii cinstiţi care se deplasează cu tramvaiul sau cu alt mijloc de transport în comun trebuie să fie tot timpul stresaţi şi preocupaţi să nu li se fure din buzunare, din poşete şi mai ştiu eu de unde, nu pot să fie liniştiţi.


Sunt extrem de deranjat că inclusiv cei ce locuiesc la case sunte expuşi unor jafuri din partea acestor răufăcători.(….) Ei, chiar reduşi din punct de vedere mintal, ştiu că din punct de vedere legal nu li se poate face nimic.”, a spus Robu.
După ce a dat asigurări că oamenii legii fac tot ce se poate, primarul a fost întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă nu crede că ar fi bine ca oamenii legii să nu mai păzească muşcate şi pasaje şi să fie trimişi pe străzi. „Asta este o poveste fără sens. Acele jardiniere care dau farmec Timişoarei în toată zona Michelangelo cu care ne place să ne mândrim nu sunt un bun public? V-a convenit când de nouă ori au fost distruse acele jardiniere și știți cât costă fiecare? V-a convenit? Probabil că v-a convenit. Încep să vă suspectez că atunci când erați copii unii dintre dumneavoastră la povești simpatizați și țineați cu zmeii. Facem și asta și trebuie să păzim bunurile public. Unii ar vrea în orașul ăsta și probabil așa cum spuneam când erau mici țineau cu zmeii, unii ar vrea să îi lăsăm pe rău făcători să zburde”, a conchis edilul.

1 COMENTARIU

  1. Ce va mai plac cliseele dragi ziharisti….
    ,,Oamenii legii,,…lol…comunitarii sunt oamenii primariei,garda pblica,garda pretoriana a primarului, paznicii primariei, ce vreti voi.Dar nu oamenii legii…
    Aia is altii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.